Nedaudz par sportu Jānis Rubļevskis (koko) / 12.07.2007. 13:35 / #Dzīve / 2 komentāri

Nu ta beidzot! Kas beidzot? Nu tas beidzot! Runa ir par manu brālēnu Juri, kas spēlē FK Rīga. Es jau gaidīju sen atpakaļ, ka mediji viņu novērtēs, jo jau tad viņš spēlēja labi, ja jau paspēja paspēlēt visās savam vecumam pieejamajās valsts izlasēs. Treneri novērtēja, taču žurnālistiem acis cieti. Tā viņš ir - neredz deguna galā, kamēr kaut kas neizaug. Iedomājieties, kā būtu, ja viņš būtu nointervēts pirms 4 gadiem un tas pats žurnālists intervētu atkal. Būtu, ko salīdzināt.

Laiks kā ceļš ir aizvijies, tagad daudz, kas mainījies. Pirms aptuveni divām nedēļām pirmā daudz maz nozīmīgā intervija parādījās Sporta Avīzē. (Ar daudz maz nozīmīgu uzskatu tādu, kur ir vismaz viens atvērums). Elektroniskie mēdiji nedrīkst atpalikt, tāpēc šodien ir parādījusies vēl viena intervija. Jurka sniedzis interviju eSporta žurnālistam. Nu tas jau ir kruta īstenībā. Intervija ir diezgan apjomīga. Juris gan nestāsta, ka patiesos futbolista pamatus ielicis viņam esmu es ar savu nepārtraukto kritiku, bet tas nekas - es jau negribu, ka mani tagad par konsultantu ņem katra komanda [joks].

Tā kā tagad šitas viss ir ļoti kruta, tad saviem lasītājiem mēģināšu no Jura izspiest interviju, kas būtu vēl nedaudz neoficiālāka - tā teikt: "Saruna par dažādām tēmām pēc pāris aliņiem!". Ceru, ka viņš uz to pavilksies.

Nākamā fanošanas reize būs rītā (13.jūlijā [mhm 13. un piektdiena]) Daugavpilī 18:00. Gan jau, ka "Celtnieka" stadionā. Bū... Skērī...


Komentāri:

Leimis @ 13.07.2007. 03:04

A man tas video ir kaut kur pachabeejies. Es tak tur esmu "entertainer" lomaa! :)

Gastonz @ 12.07.2007. 12:10

Vēl nesen noskatījos Tavas dzimenes voideo, kur bija arī Tavs brālēns... :)

P.S. Lai vecas!


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.