Nedaudz par augstskolīgo moderāciju Jānis Rubļevskis (koko) / 02.10.2006. 13:13 / #Datori / 1 komentāri

Bijām te satikušies ar vienu otru colvēciņu kaut kad pirms kāda mēneša un parunājām... Tā kā viņš ir tāds diezgan tuvu stāvošs cilvēciņs RTU studentu parlamentam tad viņš pastāstīja dažas labas lietiņas... Nu tad gribēju informēt, ka dekanāts un tā darbinieki nesnauž :) Cik sapratu, tad viņi rūpīgi izlasa visu, kas notiek visās RTU daudz maz oficiālajās lapās un pieprasa izņemt laukā lietas, kas viņiem nepatīk... Uzzināju vēl kaut ko labāku, izrādās, ka viņi rūpīgi monitoringo arī manis iniciativizēto un R21vo uzbīdīto materiālu novietni DITF studentiem... Vēl neesmu dzirdējis no R21vo sūdzības, ka kāds būtu ar viņu kontaktējies kaut kādu materiālu izņemšanas mērķiem, bet ziniet - jūs novēro... Līdz ar to materiālus izmantojiet variāk kā mācību līdzekli, ne kā gala variantu... Var gadīties, ka neiet cauri :)

P.S. Ir doma papildināt materiālus ar saviem veikumiem maģistratūras kursa pirmajā semestrī, bet to nu jums pašiem jāmonitorē iekš jaunumiem ditf.afraid.org


Komentāri:

r21vo @ 02.10.2006. 16:20

hehe, vērotāji :) principaa jau es ar neesu par copy+paste studentiem, i nav man nekādas vēlmes radīt pasniedzējiem problēmas, tik veicināt attīstību ;)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.