Mission: Impossible - Ghost Protocol Jānis Rubļevskis (koko) / 27.12.2011. 09:29 / #Filmas / 0 komentāri

Vakar ar dažiem indivīdiem bijām aizlaiduši noskatities Mission: Impossible - Ghost Protocol. Tā kā man iepriekšējās bija patikušas, tad no šīs sagaidīju, ka būs vismaz tik pat laba.

Sākšu ar foršo - joprojām ir misija neiespējamā. Joprojām aktieri rullē. Joprojām ir mega krutie gadžeti, konceptauto and šit and šit and šit. Nu daudzvārdsakot - uz specefektiem un gadžetiem piestrādājuši. Pievēru acis nedaudz uz to, ka pamatā visur tiek izmantots iFons un iPads.

Vēl patika, ka šoreiz bieži vien bija tādas kuriozas situācijas, kad galvenās lomas atveidotājs notizlojas, un, piemēram, nolec ne tur kur vajag, bet ar ķirbi atsitoties pa kādu tam neraksturīgu virsmu.

Jāpiemin arī, ka nopietni ticis padomāts par fona trokšķiem dažādās vietās, piemēram, lidojot lidmašīnā, dzird lidmašīnas dzinējus pat vienkārša dialoga laikā un līdzīgi. Tā pat ar valodu nav problēmu - tā kā pamatlietas notiek krievijā, tad arī daudzas sarunas ir nevainojamā krievu valodā - pat amurikāņu aktieriem. Mega patika.

Sliktais? Nu sliktais ir tas, ka sižets man likās visnotaļ saraustīts un izstiepts. Nespēja visu laiku noturēt manī spriedzi, bet es jau sāku norakstīt to uz savu izlepumu, jo kaut kā nespēj pēdējā laika asa sižeta filmas manī viest to "obļenah ku kruta" efektu.

Es dodu filmai 6.5 kokous no 10. Būtu mazāk, bet man patika gadžeti, detaļas un valodu bezakcentums. Un, protams, kā Lācīts atzīmēja, tas, ka paspēja vienlaicīgi pareklamēt gan CARPple produktus, gan Micro$oft produktus.

Vakara nobeigumā neliels pasēdējums kafejnīcā "C&L" (pa tālruni man tika nosaukts kā "Cūka un Lunis"), apspriežot ar Atomu un Laacz dzīvei vairāk svarīgas lietas. Iedomājieties... Pus stundu pēc filmas par to vairs nerunājām. Vai tas jau vien neizsaka daudz par filmu?


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.