Max Payne from Independent Jānis Rubļevskis (koko) / 11.06.2007. 11:04 / #Spams / 0 komentāri

Kādu laiku nekas nenotika sakarā ar Max Payne III, kas ir Payne & Redemption veidots projekts. Tā nav spēle, bet gan filma, balstīta uz divām Max Payne spēlēm. Domāju, ka projekts jau ir pamiris, taču pēdējās divās nedēļās viņi ir makten saņēmušies. Esot nedaudz pārrakstīts scenārijs, jo uz papīra viss izskatoties daudz labāk, kā filmā.

Sākumā izskatījās, ka šie pašdarbnieki neko krutu nevarētu izveikt, pie tam process vilkās diezgan ilgi, kaut arī Sam Lake, Max Payne radītājs un Max Payne videospēļu autors, sacījis:

Payne & Redemption seems very ambitious and impressive. Good luck with your project! Looking forward to seeing it.
So am I! Un pienācis arī brīdis, kad ir iznācis pirmais tīzeris, kurš man šķiet itin kvalitatīvs. Tā kā filma tiek uzņemta Anglijā, tad, zinot viņu iespējas un savdabīgo ķinomotogrāfiju, filma varētu būt ievērības cienīga.

Kas attiecas uz oficiālo filmu, kuras filmēšanai tiesības ir iepircis 20 Век Лиса, tad paredzētais 2007.gads tiek noildzināts un tuvāku informāciju ir grūti dabūt. Ja būsim reāli, tad domāju, ka oficiālā filma šogad neiznāks jau nu noteikti. Kad iznāks, tad paredzu, ka būs pārbāzta ar specefektiem. Ceru, ka nesačakarēs.

Par spēli? Nu 2004.gadā teica, ka būs trešā daļa. Vēlāk paziņoja, ka itkā nebūs, bet ar viņiem neko vairs nevar saprast, tāpēc atliek vien pacietīgi gaidīt, jo domāju, ka pacels atkal to stāstu, jo pirmā Max Payne splēle turējās vairākus mēnešus pirmajā vietā ;)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.