Manis nav, bet es esmu Jānis Rubļevskis (koko) / 31.12.2003. 22:00 / #Spams / 19 komentāri

Tā nu ir sanācis, ka savu (nu jau bijušo) niku koko esmu nolēmis pamest novārtā :(

Lēmumu pieņemt nebija viegli, taču nu tam beidzot jādara gals. Lietoju es viņu jau kādus gadus, ja nemaldos, deviņus ar pusi. Šie burtu salikumi man bija un ir joprojām ļoti mīļi, lai arī tauta bieži to interpretējus ne visai pieklājīgi, bet mani tas neuztrauca. Sāka tas mani nedaudz besīt, kad sāka parādīties, vai arī var teikt es pievienojos koko pulciņam.

Tātad internetā esot kādi 4 koko. To var izlasīt šajā rakstā. Citēju: Mans īstais vārds ir Kaspars, bet vairāk mani pazīst kā KOKO (lūdzu nejaukt ar KOKO kas bļaustās pa plašajām Latvijas interneta ārēm:)). Domāju, ka tas bija par mani. Nu ok!!! Var jau gadīties. Arī epastu agrāk bezmaksas serveros ar šo niku nedabūju, jo bija jau aizņemts. Tad nu čatā ar piesējās un prasīja vai es neesmu kaut kāds tur ar kaut kādu tur mašīnu (ja nemaldos, tad golfu).

Lielākā sāpe ir tā, ka mani diezgan plaši pazīst ar šo niku. Otra sāpe ir mani epasti, kas sākas ar koko@kautkas.lv... Pēdējā sāpe ir tā, ka visi mani tieši tā arī sauc un es atsaucos...

Tad nu ideja diezgan sekojoša - lai iet viņi visi bekot! Tā kā viss un vienmēr mainās, tad izmaiņas ir jāpieņem. Ceru, ka jūs būsiet tik labi un pieņemsiet manu jauno niku brugjis. Neapvainošos, ja nosauksiet arī vecajā, taču vairāk ar veco nekur neparādīšos.

Plāni par lapu - pagaidām viss būs pa vecam - te varēsiet tikt caur nobody.lv vai arī caur koko.coders.lv. Domāju, ka subdomēnis netiks mainīts uz brugjis.netparks.lv, jo šis projekts turpināsies, tikai koko te vairs nepostēs. Posti būs sastopami no vairākiem cilvēkiem, bet tā ir nākotne...

Izplūdu laikam... ehhhhhhhhhhh


Komentāri:

Kirils @ 11.10.2004. 15:40

PEEEEEK! nu mozh vieniigi forcetype.
bet tad visi linki jaapaarraxta ar roku ;d

esmu diezgan paarliecinaats, ka robots.txt man ir valiids. pasties kaut kaadu RFC/whateve.

Neonz @ 11.10.2004. 15:40

Kirils: a man liekas, ka tev robots.txt sintakse nav pareiza. It kā jau tur norāda failu nosaukumus un diras. Varbūt pamēģini "/?goOut=*". A vēl labāk uztaisi smuku URLi /goOut/urlis :) (ar mod_rewrite vai ForceType)

Kirils @ 11.10.2004. 15:40

muahaahah. pirmais hits, ko guugle atrod uz pieprasijumu ir kirils.id.lv/?goOut=http://koko.netparks.lv
muaahah
. es tach ieksh robots.txt pasuutiju guugli nafig no shitiem redirektiem. blj :[[

puulinjsh @ 11.10.2004. 15:40

SpokS, u r rite, koko tiešām ir mazda, tikai mazs precizējums - 323f. gar saaniem nolīmētas līmlentes un izskatās diezgan iespaidīgi.

brugjis @ 11.10.2004. 15:40

Ņā - lielā mērā tur parādos es, bet nu bez citiem koko un nerunājot jau apr šanelēm neiztikt!!! grrrrrrrrrrr

Atoms @ 11.10.2004. 15:40

nuu tu nepareizi meklee, protams pa visus pasauli tu atradiisi visaadas gorillas tas jau pats par sevi saprotams, bet tu pameklee latvijaa::

google.lv/search?hl=lv&ie=UTF-8&q=koko&btnG=Mekl%C4%93t&meta=cr%3DcountryLV

mc @ 11.10.2004. 15:40

ha, brugjis! Reeciigi! 2reiz jau arii shis niks dzirdeets! Prieksh kam Tev nesaukties koko_brugjis? Vismaz nejauks :)))

index @ 11.10.2004. 15:40

a kur raxtiits kāpēc tieši BRUGJIS?
nu bet principā skaties pats es tevi tik un tā saukšu par koko :))

LyrfeeL @ 11.10.2004. 15:40

Mans sakāmais: ja pats jūties komfortablāk ar jaunu niku, nu tad jau nav problēmu. Lai būtu brugjis :)) Izklausās gan daudz "smagāk" nekā Koko, kas asociējās ar kaut ko gaisīgu, piem, kokosriekstiem vai vafeļu torti :)))) jāpierod bik.
Heh, man bērnībā bij mīļa tā grāmatiņa par pērtiķīti Koko, nu bet tas jau sen...
P.S. Varu informēt, ka Whatever jau ir aizņemts niks... ;D ļoti, ļoti aizņemts ;))

brugjis @ 11.10.2004. 15:40

Ņā... Nu un vecene vēl... Un tāda patizla... Kā arī iečekojat, ko atrod google pēc mana nika - kaut kādus šimpanzes: google.com/search?q=koko&sourceid=firefox&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8
Un
tā izskatās pac šimpanze: koko.org/images/pk.jpg

FaLcoN @ 11.10.2004. 15:40

brugjis: ņā.. dēļ kaut kādas vecenes, kas vakar iespērās man privā, un kura gribēja runāt kaut ko par tavu (nu jau) bijušo niku, arī rakstiņš tapa

brugjis @ 11.10.2004. 15:40

Baneris netiks mainīts... Projekts paliks saukties koko :) Tas tā... Ja kāds no kokistiem gribēs te kaut ko iepostēt, tad neliegšu to iespēju, ja būs daudz maz sakarīgi rakstiņi :)

Kirils @ 11.10.2004. 15:40

yeah. nu labi. iereekt nav smuki. bet brugjis. hehe. nu nepierasti. ja maini banneri, nespamo komentos tikai, ok?
man niks CDC ir jau no kaada 98taa gada. un pagaidaam ir jaukushi tikai ar cDc, AC/DC, CSDD, CD, DC++ ... nu ja :)
bet neviena preciizi taadaa formaa kaa es nav. lai gan es tik un taa izdomaaju paariet uz tautai (iipashi draugiem) tuvaaku niku - Kirils. kas man ir jau gandriiz 20 gadus. blje, kaa eest gribaas. jaaiet modinaat sieviete

brugjis @ 11.10.2004. 15:40

Nez... Man ir ideja... Lai iet paarbaudes laiks... Ja tauta līdz teiksim 3.augustam būs pieradusi, tad paliks bruģis vai arī br|_|9j|5 vai nomainīšu vispār uz whatever... kāda šķirba kā aukties... Tāpēc jau es neizmainīšos!!! Varbūt saukties par neviens? Tjipa tad jūs, kad jums jautās (īpaši sievietēm mīļie draugi), ar ko kopā biji, tad varēs mierīgi atbildēt: "Ar |\|3\/|3|\||_| (nevienu tobiš)" :))

ManInBlack @ 11.10.2004. 15:40

btw, moš tevi vienkārši par Janku jāsāk saukt? a nee, kruts niks ienāca prātā - j4nK4 :DD

btw, man arī kāds varētu izdomāt jaunu niku.. :( bija doma pirms laiciņa apīsināt ManInBlack uz M|B, taču ņemot vērā, ka man ne paarāk iet pie sirds, ja mani sauc par "mibu", tad atmetu šo ideju. moš ED|JS? :))

SpokS - es arī saakumā par Pusnakts_Spoks iekš #sexroom prātoju, kas tas par krānu tāds. pat laikam šim prasīju, nafig jāizmanto niks, kas jau pazīstams pietiekoši daudz kur. taču no otras puses - tas "pusnakts" rada pa visam citu niku. ja kāds saaktu par "jaukais_maninblack" devēties, man ipašu iebildumu nebūtu. bet vot ja par ManInBlack devējas, tad gan skrobe. ok, es saprotu, ka pasaules netā ir dafiga ManInBlack`i, bet paguglējiet, cik ir latvijā šis vārds sastopams un kas zem atrastajiem linkiem parasti atrodas.

ManInBlack @ 11.10.2004. 15:40

emz.. nu tjipa pie FaLcoN komentos varat izlasīt par mana nika rašanos un ar to saistītajām problēmām. Neiešu tak kopēt te. :)

hmz.. bet nu vot par bruģi.. nez.. es šodien čatā domāju, ka tu prikola pēc uzliki. :)) čota labi neskan. moš tas tāds subjektīvs mans viedoklis un vari neņemt vērā. un vai ir jēga mainīt? nez. mani arī mēdz jaukt ar kaut kādiem citiem ManInBlack`iem.. un es ticu, ka tos citus mēdz jaukt ar mani. prasa "ā tu esi tas, kam tie virieši.lv?" un tamlidzigi. bet vai tapec es mainīšu. nez. parak daudz kur esmu atpazistams tieši ar šo burtu salikumu. mja, vienā brīdī man arī pieriebās. tapēc arī čatā esmu manāms biežāk kā Edijs. Es jau arī čatā sēžu principā tajos kanālos, ar kuru iemītniekiem esmu dzīvē pazīstams. So, man patīk, ja dzīvē mani sauc par Ediju, nevis mibu/maninblacku, tad nafig tizloties ar niku. Niku var lietot plašakai sabiedrībai - sava lapa/citu lapas/p2p tīkli/etc. Vari jau mainīt uz bruģi, bet mēs tevi laikam enivej par koko sauksim. nu, ja vien tev nav iebildumi. esmu īstenībā par to, ka cilvēkam pašam jāizdomā sev iesauka. nevis, ka kāds izdomā kaut ko dumju un visi tā saak saukt. zin kā agrāk skolas gados bija - saak saukt uzvārdā un tā vēl skolai beidzoties sauc. it sucks.

Atoms @ 11.10.2004. 15:40

nuu es domaaju ka nau veerts mainiit niku, man arii bij taada doma kad uzradaas kaut kaads atoms kas saka ka vinja niks esot bijis pirmais un ka man nau tiesiibu jamo lietot etc, bet mani tas neuztrauc, es esmu un palikshu Atoms muuzhu muuzhos visiem par pieminju visiem kam vien gribaas un kam negribaas kam riebjas un kam neriebjas ... piedodiet, bet taa tam buus buut :PPP

koko @ 11.10.2004. 15:40

Da gribu šo to ne pamainīt.. Un piebesīja, ka mani ar krānu jauc!!!

SpokS @ 11.10.2004. 15:40

tam vēlvienam koko nav golfs, viņam ir mazda (323, ja nemaldos ;) )

Niks SpokS man jau ir kopš 11/19/00. Iepriekš ne1 citu ar tādu nebiju manījis, bet ~ pirms 2 gadiem saakās "podi".
Čatā dažreiz sajauc ar k.kādu pusnakts_spoku, vai vēl spoku no irc.apollo.lv. (1x pat atnāca mails "neīstajam" spokam).
Bet tapēc niku nevajadzētu mainīt ;)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.