Labākā atpūta - darba veida maiņa. Jānis Rubļevskis (koko) / 28.03.2005. 18:21 / #Dzīve / 7 komentāri

Aizbraucu jau pirms Lieldienām uz mājām. Speciāli līdzi neņēmu ne savu daķi, ne arī savu cietni, lai jau nesēdētu pie kastes. Biju nolēmis sestdienu pavadīt svaigā gaisā, brīvā dabā un varbūt pat pastrādājos :) Tāpēc arī tāds virsraksts

Labākā atpūta - darba veida/vides maiņa
.

Tā arī izdarīju...

Visu sestdienu pavadīju, cilājot dēļus, zāģējot malku un elpojot svaigu gaisu.

Dēļu cilāšana jau bija diezgan patīkama nodarbe, jo dēļi ta tikko sazāģēti un domāti grīdai - tātad ir diezgan biezi. Tos jādabuj uz šķūņaugšas un jāsakārto tā, lai labi varētu izkalst un, lai nerozītos. Tā arī darījām un jau pret vakaru rokas bija itin nogurušas. Nāca neliela atklāsme - labās rokas locītava nenogura, bet kreisās - nogura, tātad, pele tomēr uzkačā labo roku :)

Velāk dabūju arī palocīties, jo pazāģējām malku.

Pirmajās lieldienās devāmies apciemot radiņus un aizbraucām arī uz kapiņiem, atcerēties aizgājušos tuviniekus. Ideāli skaista diena bija - saulīte spīdēja, bija silts un bija skaisti. No tā arī iemantoju tagad esošo klepu...

Vakarā uzspēlējām zoli.. No sākuma biju plusos, bet vakara gaitā veiksme pazuda. Ak, kur ir mana mīļotā[?], jo tādai taču jābūt, jo nu veiksme mani atstāja nepārprotami.

P.S. esmu atkal Rīgā!


Komentāri:

koko @ 30.03.2005. 09:21

Nu bļin - ja visu laiku vairāku mēnešu garumā ir jāstrādā tikai ar galvu un nedaudz ar pirkstiem un vienīgā aktivitāte ir pa 6dienām un pirmdienām sporta zāle, tad tā vien gribas kaut ko fiziski pastrādāt :)

chris @ 30.03.2005. 08:31

Forši, ka Tev ir tāds prieks par to, ka vari pastrādāt, man gan labāk patīk slinkot ;)

Raikons @ 29.03.2005. 07:32

Gribu atpakaļ uz Prāgu, ienīstu Rīgu...

koko @ 28.03.2005. 18:31

Nea - ja apstāšos, tad to uzskatīs par piediršanu.. tāpē jāspēlē līdz galam un nekad nevajag spēlēt uz ļoti lielu likmi :)

dabbler @ 28.03.2005. 17:38

tu vienkārši nemāki spēlēt! :P
īstenībā mn arī tā vienmēr ir - no sākuma plusos un tad aiziet... tāpēc vajag apstāties, kad jūti, ka vairs galīgi neiet.

koko @ 28.03.2005. 16:08

hhhhhhhhhhhhhh.. SAku, ka buus ok :))

Gastonz @ 28.03.2005. 16:01

Es visas Lieldienas noguleeju maajaas - biju un esmu slims, man temp. groziijaas visu laiku ap 37.4 :( Galva saap u.t.t.
BESSIII!
P.S. Ko saki par pirti 22. apriili? :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.