Ko es lasu? Jānis Rubļevskis (koko) / 31.05.2006. 05:51 / #Dzīve / 3 komentāri

Grāmatas :D

Ja nopietni, tad ik pa laikam tomēr vajadzētu pareklamēt iecienītāko blogu autorus, jo es nelasu viņus tikai tāpat vien! Jūs mani arī tā pat vien nelasiet... Daudzus varbūt es nezinu, daudzus esmu pakāsis sistēmu pārlikšanas brīdī, bet turpinājumā, par tiem, kurus tomēr lasu un kāpēc...

Pirmais un galvenais, ko lasu - NetParkisti - Atoms, RuncZ un Edijs... Tiesa gan RuncZ ļoti maz raksta, bet Edijs pēdējā laikā ar demogoģiju pārāk aizrāvies, bet nu interesanti viņa domas palasīt... Atoms gan palicis uzticīgs vecajam rakstības stilam "Ko redzu / dzirdu / jūtu, to arī rakstu", kas man arī patīk...

Visbiežāk manis lasītais blogs laikam tomēr ir Gastona blogs... Sāku nedaudz par viņu agrāk, bet viņš ar savu rakstīšanas stilu un nenogurdināmību ir pierādījis, ka ir nopelnījis savu lasītāju uzmanību.

Nereāli patīk KACa dienasgrāmata, kaut arī tur neraksta tikai viņš viens... Tas vēl palīdz, jo tādā veidā īstenojas bloga daudzveidība un ir interesantāk palasīt... Nu jau pēc rakstības stila esmu iemācījies atpazīt autorus :)

Kā jau īstam datoriķim pienākās, lasu arī Laaczi un CooLynx`u... Tas tāds pieraduma spēks... Lai arī CLX palaidies slinkumā un Laacz reizēm iemet kaut ko nervus kutinošu, viņi tomēr paliek interesanti (laikam jau pieredze :D).

Trijotne tm, cu un Pūks ir vienkārši fascinējoša... Viņu rakstus ir tiešām interesanti palasīties, jo tie atšķiras no citiem ar savu izdomu un nemitīgajām (laikam jau gimpā) pašrocīgi zīmētajām gleznām... Nu vienkārši ideāli.

Jāpiemin, ka pēdējā laikā arvien vairāk iepatīkas Krizdabz blogs... Jūtama izaugsme rakstītajā - ar to arī apsveicam. Ir palicis daudz interesantāk lasīt... Pie Krizdaba pamanīju arī saiti uz Sindromza blogu... Forši viņa raksta un arī nedaudz savādāk kā visi džekveidīgie blogeri... Līdz ar to laikam jāpiemin ari Zemene, kura ir otra blogere, kuru es lasu patstāvīgi (tiesa gan viņa tagad izdomājusi, ka kādu laiciņu grib sevi ierobežot un retāk sēžas pie datora)...

Vēl lasu R21vo, MXZ, Xoled, Kirilu (diemžēl Kirils ir padevies slinkumā :( Ļoti žēl), She`ku, Arčiju, Kristabu, Parrymason, Pbs... Un ik pa laikam parādās arī kāds cits :)

Tiesa gan pamatā visu lasu caur RSS vai ATOM feed tāpēc bieži vien pat līdz lapai netieku, ja raksts nav īpaši mani ieintereģējis un/vai es gribu tur atstāt savu komentāru! Žēl gan, ka dažās sistēmās jābūt reģistrētam lietotājam, lai kaut ko ierakstītu, tāpēc tās paliek bez maniem komentāriem :) Nu labāk vien ir - mazāk spama!

Papildināts: pēc RuncZ pieprasījuma nododu jūsu gādīgajām acīm savas RSS barotnes kopiju opml veidā... Cienājieties :) Var gadīties, ka kāds no fīdiem ir nomiris, bet tā jau parasti notiek :)


Komentāri:

koko @ 01.06.2006. 04:05

Pizdziš i ņekrasņeješ :D

Gastonz @ 31.05.2006. 04:15

Eu.. Nu beidz... Neslavē mani tā... Vēl sakāps galvā un nesarunāšos ar Tevi :D

Atoms @ 31.05.2006. 02:58

kduta


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.