Kambala..., āmen. Jānis Rubļevskis (koko) / 31.05.2014. 18:23 / #Grāmatas / 0 komentāri

Ja godīgi, tad šī ir pirmā biogrāfiskā grāmata, ko esmu izlasījis kādu sportistu.

Biju dzirdējis, ka saturā ir daudz par maucībām, narkotikām un dzeršanām, ka nevajag dot lasīt jauniešiem, jo tie varot nodomāt, ka tāda ir norma un tā vajadzētu darīt. Ne sūda - ja jaunietis ir ar smadzenēm, tad, izlasot grāmatu, viņš sapratīs, ka tā nav par narkotikām, izklaidi un maukošanos, bet gan par smagu darbu un smagiem dzīves pārdzīvojumiem.

Jā, ir daudz par sieviešu pirkšanu, narkotiku lietošanu un alkohola patērēšanu, bet nevienā mirklī nav teikts, ka Kambala to uzskata par pareizu. Ir tikai teikts, ka viņš savādāk nespēj - ja uz laukuma ir spēcīgs, tad vājībām nevarīgi padodas... Runājot viņa vārdiem: "noraujas". Bet, neskatoties uz to visu, grāmata tomēr ir par smagu darbu, par pārdzīvojumiem un par spēju piecelties arī tad, kad ir nokritis ar muti dubļos tā pamatīgi.

Basketbola aizkulises arī aprakstītas ļoti skarbi, bet skarbs ir arī pats profesionālais sports. Vēl jau Kasparam daudz ir priekšā - novēlu iemācīties garīgi strādāt tikpat daudz un stipri, cik fiziski un gūt arī tur panākumus.

Izlasīt ir vērts visiem, bet sevišķi tiem, kas kaut cik interesējas par sportu.

Grāmatai dodu 10 kokous no 10.


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.