Kafija #2 Jānis Rubļevskis (koko) / 05.03.2008. 14:40 / #Dzīve / 6 komentāri

Es jau kādreiz rakstīju par kafijas [ne?]slikto iedarbību uz manu ķermeni. Tagad pastāstīšu nedaudz par kaut ko citu.

Sākot no pirmdienas, es kaut kā lietoju daudz kafijas savā ikdienas uzturā. Es zinu, ka daudz tikai ar vezumu ved, bet nu, ja tā paskaita, tad 4-6 mazās vidējās krūzītes jeb 2-3 lielās krūzītes līdz pusdienām un aptuveni tik pat daudz krūzītes pēc pusdienām ir diezgan iespaidīgs apjoms. Tad nu aptuveni 16:00 vakarā sāk just tādu dīvainu sajūtu...

Ir tāda sajūta, ka parādās nenormāli daudz enerģijas. Rokas sāk tā kā trīcēt, tā kā nedaudz tirpt, bet rukā nenormāli ātri. Nevar nosēdēt uz vietas un gribas skriet, bet tā enerģija nav uz ilgu laiku. Spiediena izmaiņu rezultātā sāk rādīties savādākas bildes kā tās rādās parasti... Un beigu beigās sāc justies aptuveni kā Fry no Futurama, kurš par 300 lielajiem izdomāja sadzerties 100 krūzītes kafijas. Es nejūtos tā kā viņš pēc tām 100, jo tad viņš palika drausi ātrs un mierīgs, bet es jūtos tā kā viņš pēc 99 krūzītēm, kad trīcēja rokas, parādījās viegla nervozitāte un vienkārši ļoti ātra un nesaprotama runa...

P.S. Nemēģiniet mājas apstākļos dzert tādu daudzumu kafijas! Tas nav ieteicams veselībai. Šajā gadījumā ar kafijas dzeršanu aizraujas eksperts, kas ilgi trenējies un daļu sava talanta ieguvis mantojuma ceļā caur gēniem no tēva!

P.S.2 Aiziešu uztaisīt vēl vienu lielo krūzi kafijas.


Komentāri:

Anger @ 19.04.2008. 11:43

Neizklausās jau nemaz tik traki...
Es arī esmu pieradis dzert 3-4 puslitrīgās krūzes pa dienu, vienīgais mīnuss tas, ka uz WC visu laiku jāvelkas.

P.S: Galvenais lai 1/4 piens kapejā

koko @ 19.03.2008. 14:11

Paldies... Es nomierinājos... Man vēl visi simptomi nav :D

Shadowbird @ 19.03.2008. 10:45

In large amounts, and especially over extended periods of time, caffeine can lead to a condition known as caffeinism. Caffeinism usually combines caffeine dependency with a wide range of unpleasant physical and mental conditions including nervousness, irritability, anxiety, tremulousness, muscle twitching (hyperreflexia), insomnia, headaches, respiratory alkalosis and heart palpitations.

Tur vikipēdijā var palasīt vēl. en.wikipedia.org/wiki/Caffeine

koko @ 05.03.2008. 14:21

Init, es to kafiju caur automātu ņemu. Krūzītē salien divas normālās. Poga ieprogrammēta, ka uzreiz abas ielīst :) Baigi forši un neko mainīt negribās.
Tā ir maltā kafija

ghirts @ 05.03.2008. 13:57

Hehe, es pirms gada dzēru aptuveni 5 krūzes kafiju dienā, bet tagad jau maksimums 3 :D esmu labojies :D

Inita @ 05.03.2008. 13:41

Varbuut pameegjini, nevis samazinaat kafijas kruuziishu daudzumu/lielumu, bet gan beert mazaak pashu kafiju kruuziite :D.


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.