KAC ir apgredzenots Jānis Rubļevskis (koko) / 23.12.2007. 09:17 / #Dzīve / 6 komentāri

Vakar tā lieta notika. KAC ir ticis pie smukas sieviņas un jauniem radiņiem. Pats visa procesa gaitā visu laiku smaidīja - tātad viss būs labi ;)

Es? Ko ta es - es ta par viņu priecīgs :D Nesaprotu, kā vispār šodien esmu pamodies, bet vajadzēja - tiešām vajadzēja.

Lai arī tusiņš diezgan ātri beidzās īstajā notikumu vietā, mēs to pārcēlām sākumā uz mašīnu, kas brauca no Ogres uz Rīgu, vēlāk pie Gastona un Reālā ar Katanas spēlēšanu, bet pašās beigās pat aizbraucām pamētāt bumbas Nakts bowlingā.

Atceros vēl kā Statoilā pirkām karstos suņus. Es palūdzu Frankdogu, uz ko nabaga pārdevējs atbildēja ar laipnu: "Ko?" Paskaidroju, ka man vajag frankfurtes cīsiņu, uz ko atkal dabūju asprātīgu atbildi: "Ar maizi vai bez?" Bet jūs nesapriecājieties, jo man paskaidroja, ka bez maizes varēju dabūt tikai es un tas bija izņēmumgadījums (patīk man tāds apkalpojošais personāls, kas ir ne tikai apkalpojošs, bet arī jautrs. Tie, kam nav humora izjūtas, var iet pasūkt benzinu no trubas.). Viņš laikam domāja, ka es šādā dzēruma pakāpē neko nespēšu atbildēt pretī. Protams, ka, ar dažādu grūtības pakāpi dažādos laika momentos, es tomēr atbildēt spēju...

Pēc bowlinga vēl bija doma brutāli dzert kopā ar Gastonu, Gastona brāli, kas tikko bija ielidojis Latvijā un ar Reālo. Lai arī visus šos pasākumus atceros, es tomēr sapratu, ka tas būs vāks visam, jo pālis bija konkrēti konkrēts... Paldies Fiksajam par aizvizināšanu mājās :D Viņam bija visgrūtākā loma - tēlot, ka ir interesanti, jo - es ta pālī, viņš ta skaidrā. Savu lomu viņš nospēlēja ideāli :D

Šobrīd esmu vēl nepamodies, bet beidzot, pēc nepilnu 3 mēnešu nebūtnes, tomēr braucu uz mājām. Tur man silta gultiņa, siltas pusdienas un patīkams relakss. Jāaiziet būs arī pēc eglītes... Dzīve tomēr ir skaista!


Komentāri:

koko @ 02.01.2008. 12:53

He he ;) Gan jau drīzi parādīsies!

KAC @ 02.01.2008. 11:54

ai, man jaunajā dzīvoklī vēl nav interneta

koko @ 28.12.2007. 05:44

KAC joprojām smaida un laimīgos brīžos neraksta :D

BiM @ 27.12.2007. 19:48

Un pats KAC klusē, neko neraksta, vo baigais :>

koko @ 26.12.2007. 16:41

Vai nav vienalga? :D
Un to afteršoku esmu dzēris - tiešām daudz zaudēju, bļin!

Gastonz @ 26.12.2007. 15:16

Vispār jau "Mēness Boulings", ne tā? :)
Un jā, gala pasākums Tev izpalika, bet mēs vēl līdz 3:00 vai 4:00 dzērām kaut kādu bračkas atvestu "After Shock".. :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.