KAC atkal blogo Jānis Rubļevskis (koko) / 27.11.2007. 19:14 / #Datori / 0 komentāri

Kādu laiku atpakaļ man par lielu pārsteigumu tika noslēgts blogs Klade.lv, kurā publicējās vairāki autori, bet visa izveidotājs, bīdītājs un domēna turētājs bija tieši KAC. Kā nu sanāca, kā nu ne, bet dažādu iemeslu dēļ, visi tika pasūtīti dēt!

Tad nu atkal KAC sācis blogot. Kā pats izsakās:

Pirms kāda laika pārstāju rakstīt blogu, vajadzēja savākties, pārdomāt kas, ko un kā. Daudz kas mainījies dzīvē, vajadzēja arī ieviest pārmaiņas arī šeit. Lielākā (laikam vienīgā) izmaiņa ir tāda, ka šeit būs tikai viens autors - es. [..]
Laikam tieši tāpēc arī subdomēns kac.klade.lv nevis tiešais domēns. Atceros, ka kādreiz tāpat zem viirieshiem.lv cauruma blogoja vairāki, bet beigās Edijs nolēma, ka tam nav jēgas.

Domāju, ka ideja KACam pareiza, tikai sarūgtina tas, ka sākumā solījās viņš uzkodēt savu dzinēju, izkožot kādu no pastāvošajiem ietvariem, taču beigās atzinis tomēr par labu esam to pašu WordPress. Ceru, ka domas mainīsies, bet nedomāju, ka drīzi.

Jautāju par domēna tālāko dzīvi, taču konkrētu atbidli nespēja KAC man sniegt. Īstenībā domēns tīri labs priekš kādas blogotāju komūnas izveides, bet nu tas ir viņa ziņā un tad jau manīsim.

Vēlu veiksmi un spēku cīņā ar slinkumu.


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.