Jāņi... Jānis Rubļevskis (koko) / 31.12.2003. 22:00 / #Spams / 3 komentāri

Nu tā... ap 22.jūniju ir plānots pazust no kiberpasaules uz kādām pāris dienām un nosvinēt savu vārda dienu... tātad kādas piecas dienas viss paliks dīkstāvē... Bet nu raksts netapa šā iemesla dēļ... Es te visu laiku cilvēkus aicinu Jāņus svinēt pie manis... Nu un atsaucība visai pasīva, tāpēc atgādinu vēlreiz, ka tālums mūsdienās nav šķērslis... Nu toties pie manis laukos ir tik forši, ka nekur labāk jūs neko neatradīsiet... Kā arī alko nebūs problēma atpakaļceļam, jo vieta, kur izgulēties atradīsies (varētu tikai paņemt telti kādu līdzi)

Tātad mani draugi, kas nu mani uzskata par draugu, vai vismaz diezgan labu paziņu - laipni lūgti pie manis ciemos... Ja jau tu esi mans draugs, tad mobs mans tev ir... Un vēl kāda drauga paņemšana līdzi nav šķērslis... Tā ka nebremzē un kapā 23.jūnijā pie manis uz Bebreni, uz "Straumēniem"... Paņem līdzi kādu aliņu un viss notiksies un visiem būs labi :)))


Komentāri:

koko @ 11.10.2004. 15:40

Nu ko man teikt... Jau pirmajā semestrī tev iesauku devu - "Blonadā Mauka"... Nu laikam nekļūdījos :)))) Jox... Nu es ar apsolīju, ka maniem senčiem Jāņi bez Jāņa nebūs :)

2MIB:
Kalendāru nomārrutkoju, bet pēc jāņiem kādu nedēļu vajadzētu parādīties biku sakarīgākai lapas versijai nedaudz jaunās skaņās :))

Gastonz @ 11.10.2004. 15:40

Ņu es koko tiešām apsolīju muterīti apraudzīt un daudz nedzert... :)) Tā ka diemžēl tevi piečakarēšu un nebraukšu... :P

ManInBlack @ 11.10.2004. 15:40

emz.. īstenībā verdana ar šito mazo izmeru tīri labi lasās. tik tas kalendārs tagad tāds dieva dots. ;)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.