IT un T 2005 Jānis Rubļevskis (koko) / 09.04.2005. 14:04 / #Datori / 8 komentāri

Shodien aizgāju uz šo itin piesaistošo pasākumu - jaunākās tehnoloģijas kā nekā! Ielūgumu dabūju no RuncZ, bet izrādījās, ka šamos man bez maz vai pakaļ svieda, jo nav jau kur likt viņus nevienam, jo cik ta var uz turieni iet, bet tas tā - sekundāra fīča.

Tiklīdz iegāju iekšā - sapratu, ka vajag vākt materiālus! Tā kā gājām iekšā trijatā (es, RuncZ un asgards), tad es uzreiz ierosināju sacensību - kurš vairāk makulatūras aizstieps! Es, protams, pārliecinoši vinnēju.

Par pašu izstādi - lasi tālāk!

Tā mēs iegājām un no sākuma devāmies pie J0ke uz boot.lv stendu. Pa ceļam jau sapratām, ka izstāde tāda pliekana, tāpēc publika tika piesaistīta nu ar ĻOTI skaistām un seksīgām meitenēm - acis vien mielojās :)

Kas man iekrita acīs un par ko varu pastāstīt:

1) aizstaigājām pie LAKA, kur satiku nesen minētā instalfesta divus no dalībniekiem. Cilvēki mācīja citiem, ka ir iespēja strādāt par velti ar datoru pie tam bez cietā diska :) Un prezentēja arī Letiņu puišu nedaudz modificētu KNOPPIX. To varēsiet arī drīzumā novilkt iekš torrents.lv;

2) mūs piesaistīja neliels kooperatīvs - respektīvi viena firma, kurai aizmirsu nosaukumu, piesaistīja savus skatītājus ar marinētu gurķīšu palīdzību, savukārt viņiem pretī esošais Kasperski stends piesaistīja tautu ar šņabi Maskovskaja, kuru mēs neatteicāmies arī iedzert. Nedaudz papļāpāju tur ar vienu no galvenajiem un prezentā dabūju mēnesi derīgu Kasperski AV pilno versiju. Varbūt tomēr jāievieš birojā :))

3) asgardu un Joke ļoti piesaistīja EET stends, kur varēja redzēt smuki izveidotu keisu, kuru tad nu abi ir laikam tomēr paredzējuši iepirkt, jo tur tik daudz cietņus var saspraust, ka sapņos nav rādījies :)

4) Nu un visvairāk mūs piesaistīja disku meitenes. Tās bija divas meitenes, kurām tērps bija apkārts ar mazajiem CD. Tādēļ no Geex tika aizņemts fotoaparāts un es veiksmīgi ar meitenēm tiku nobildēts - kā ari nobildētas viņas tika vienas pašas - tas tā - nākotnei :)

Patiesībā pasākums nav nemaz tik slikts:) Diezgan smukas lietas var paskatīties, jāsecina tikai, ka kopš pagājušā gada daudz nekas nav mainījies. Varbūt pat pagājšgad bija redzamas nedaudz fundamentālākas izmaiņas tehniskajā dzīvē :)


Komentāri:

DEspacho @ 10.04.2005. 06:26

Nu tad laikam varu nesatraukties ka neaizgāju ;)

chris @ 09.04.2005. 20:38

Ye, es jau arī uztraucos - kur meitenes!? :D

koko @ 09.04.2005. 17:59

Tā nu bija sagadījies, ka mans aparāts bija aizdots. Bildes būs pēc tam, kad beigsies izstāde, jo tās ir vienā daķī, kas bija izlikts ekspozicijā :)

Gastonz @ 09.04.2005. 17:42

A es ritīgi ilgi nogulēju, ielūgumu nedabūju un tā arī neaizgāju, pēdējā laikā esmu pamatīgi slinx palicis...
Wowo, Gročam taisnība, kur meitenes? :)

grocha @ 09.04.2005. 16:39

kur bildes ar taam meiteneem??

Raikons @ 09.04.2005. 12:09

Visi tik vien raksta par to izstādi...

koko @ 09.04.2005. 12:00

he he :)

rudzis @ 09.04.2005. 11:12

Es ar tieši šon tur sabiju, bet laikam vairs nav jēgas blogā ierakstīt to pašu, ko tu jau paspēji pirmais ;)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.