Iešūpojos... Jānis Rubļevskis (koko) / 29.01.2007. 17:50 / #Dzīve / 2 komentāri

Esmu priecīgs paziņot, ka pirmā diena skolā pēc gada atpūtas pagājusi diezgan forši. Uzreiz ir parādījušies darbiņi, kurus laikam nav ieteicams atlikt, citādi, iepriekšējos gados uzkrātās pieredzes brīdināts, saprotu, ka būs žopa.

Šodien uzzināju daudzas lietas. Pirmā ir tā, ka pēc maksimums divām nedēļām jābūt gatavam referātam par planošanas algoritmu Round Robin. Pie reizes jābūt arī prezentācijai un spējai par to visu pastāstīt kādiem 15-20 cilvēkiem saprotamā valodā. Nezinu, ko izvēlēties - php vai asambleri (joks).

Nākamais jaunums ir tas, ka beidzot esmu dabūjis maģistra darbam virzienu. Saistīts ar MDA. Virziens saucas Model Driven Architecture with Executable UML. Lai izdomātu kaut kādu konkrētāku tēmu, jāiepazīstas sākumā ar šo grāmatu, kuras izpētei man ir aptuveni viens mēnesis. Būs jautri (jau tagad jūtu), bet tēma interesanta un daudzsološa.

P.S. Šodien noskaidrojās, ka esmu vairāk piemērots uzņēmuma vadībai vai pirmā līmeņa vadītāja amatam. Laikam būs vien jādibina uzņēmums ;)

P.P.S. Izrādās, ka no kursa zinu vienu cilvēku, viens ik pa laikam parādīsies viena priekšmeta lekcijās un vēl viena meitene šodien tika iepazīta, tikai man tāda sajūta, ka mēs neesam vienā grupā. Tā lūk - 3 zināmi cilvēki ir - nepazudīšu!


Komentāri:

koko @ 29.01.2007. 17:51

tik ātri gan tas nenotiksies, jo aizstāvēšana tikai pēc pusotra gada un daudz darba priekšā, bet pašam man tēma ļoti patīk.

fassko @ 29.01.2007. 17:42

Varētu būt diezgan intersanta tēma, es rakstu arī par kaut ko tādu, tikai nedaudz zemākā līmenī :) Gaidu redzēt, kas tev sanāks!


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.