IE 7 beta2 un IE tooļi Jānis Rubļevskis (koko) / 24.01.2006. 09:42 / #Datori / 0 komentāri

Atkal par Internet Explorer, bet nu ja pēta, tad vajag papētīt. Tātad uzliku es IE 7 beta2 versiju, lai papētītu. Šis tas man patīk, piemēram tas, ka atbalsta iepriekšējo versiju spraudņus, izskatās smukāk, ir tabbed browsing - nu jau nedaudz iet uz labo pusi, bet CSS renderācijai atkal ir problēmas. Citi [lasīt: CooLynX [nu un vēl daži]) saskārās ar to, ka izņemti daži CSS hacki vai šur tur renderē nepareizi. Es atkal saskāros ar to, ka vienā projektā man vecie ēzelīši nepareizi renderēja un es uz tiem speciālu noteikšanas fju uztaisīju, kura nu šoreiz atkal nestrādā, jo CSS tajā vietā ir salabots... Nu tas tā - nedaudz par betu.

Vēl gribēju pievērst uzmanību, ka tāpat kā ir visādi papildinājumi priekš FireFox te, te un te, tad priekš IE daudz ļoti labu fīču var atrast šiten. IE cienītājiem noteikti noderēs. Domāju, ka viņu ir daudz, bet pieturēšos pie Sights teiktā par IE 7 beta2

[10:02:22] ( Sighs) anyways, nemiileet IE muusdienaas ir stiliigi ta kaa es kaa stiliigs dzeks uzreiz, pirms skatiishanaas, pazinjoju ka man vinjsh riebjas!

;)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.