Her Susanin #1 - lidojam... Jānis Rubļevskis (koko) / 30.08.2006. 21:40 / #Dzīve / 1 komentāri

Te nu man būtu bijis jāliek daudz un dažādus linkus, kas saistīti ar nokļūšanu līdz pasākumam, kura pamatā ir aizlidošana uz Brlīni, pablandīšanās un atlidošana atpakaļ... Nekā nebija - esmu es pārāk slinks, lai meklētu visas šīs saites savā lapā :) Sorre...

Bet nu par pašu sākumu - sagatavošanos, laika izvēli, darobjošajām personām un tā tālāk...

Tiklīdz pagājušā gada novembra beigās biju vinnējis EasyJet konkursā divas biļetes uz Berlīni, piedāvāju bračiņam braukt ar mani... Diemžēl bračiņš atteicās, tāpēc piedāvāju māmiņai, kura ar prieku piekrita, bet tad sākās viņai nelielas veselības problēmas, darbs, ķēpa ap nu jau gandrīz pabeigto māju, tad viņa arī atteicās... Tētis arī nebrauca, jo daudz darba mājā... Tā nu man nekas cits neatlika kā vien atrast sev pienācīgu ceļa biedru... Meitenes atkrita, jo tajā brīdī, kad bija jāpiesaka ceļojums (vismaz mēnesi iepriekš), manu sirdi nebija sagrābusi neviena daiļā būtne... Nu shaice, bet ko tu padarīsi, ka man neveicas atrast to vienīgo, bet kas to zin... (aizmuldējos)...

Un tā man bija jāatrod kāds, kas spētu mani izvazāt pa Berlīni... Tā kā neesmu prasīgs, tad īpašus skilus nepieprasīju un nekas cits man prātā neienāca kā vienīgi mans labākais draugs FLASH, kuram gan pilnīgi nekāda saistība ar Berlīni un Vāciju vispār nekad nav bijis, bet es jau teicu, ka nebiju šoreiz prasīgs pret gida zināšanām... Līdz ar to Flash ieguva jaunu iesauku: Her Susanin jeb Gids Gideons... Tālāk atlika tikai lidot.

Lidostā pie pasu parādīšanas man onka uzdeva jautājumu: "Jūs latviski lasiet?", uz ko es atbildēju, ka redz "Jā"... "Tad kāpēc jūs negaidāt aiz dzeltenās līnijās?" viņš jautāja... Es biju sašutumā: "Vai tad kaut kur tas ir rakstīts?"... "Tieši virs līnijas," onka atbildēja... Nu un ko man tagad darīt, mīļie draugi, ja es esmu tik maza auguma un sevišķi nejūtos par sevi tik ļoti pārliecināts, lai visu laiku skatītos debesīs?

Pacēlāmies normāli...

lidojam

Lidojām virs mākoņiem...

lidojam

Nolaidāmies lēzeni... Apkalpe bija superīga...

P.S. Turpinājums sekos...


Komentāri:

Jokerz @ 31.08.2006. 02:09

Bildes labas :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.