Hemsedāle #3 Jānis Rubļevskis (koko) / 28.01.2008. 10:42 / #Dzīve / 5 komentāri

Nja... Tomēr ar visām galvas dauzīšanām vakarā pielēju ģīmi, ka maz neliekas, taču jau diezgan agri no rīta (man liekas, ka ap kādiem 10:00 pēc viņu laika). Reāli sniga un nemaz negrasījās apstāties. Sajūta arī tāda nekāda, jo nesapratu, ķirbis dulls no tā 0.7l “Stoļičnaja” uzlējuma vai arī no tā, ka pierē puns kādus parasti redz tikai multenēs.

Un tad es izdarīju lielāko kļūdu – piekritu izbraukt ar pārējiem pa “pūderi” melnajā trasē. Tā, kā sasnidzis aptuveni 30-40cm svaigais sniegs, tad reāla slodze uz pakaļējo kāju, ceļot priekšu gaisā, lai neiestieg un nedabuj atlak ēst sniegu. Otrs mīnuss tas, ka īss dēlis un tā smuki pa pūderi ir grūti pabraukt. Un trešais mīnuss – tiku tajā stāvajā trasē, kura ir nekopta, kurā ir daudz pumpu un kurā visas pumpas ir apsnigušas ar pusotru metru dziļu sniega kārtu.

Jau kalna pirmajā daļā parāvu uz muti vismaz 5 reizes. Spēku izsīkumā sāku just, kā iepriekšējās dienas alkohorls nāk laukā. Iekšā viņš nāca daudz vieglāk un patīkamāk. Tad sajutu, ka nu nav labi, bet lejā vienalga jātiek.

Nokļuvis lejā, sapratu, ka jāatpūšās, jo palika diezgan slikti. Par laimi, es to varu norakstīt uz iepriekšējās dienas galvas traumu. ;)

Tā kā snigšana man nepatika, jo man vispār nepatīk braukt ar brillēm, tad es nolēmu, ka jau pirms 1:00 dienā jāmet miers un jāiet uz mājām tā normāli pagulēt, palūrēt filmas un tā mierīgi atpūsties. Noskatījos Alibi, Mistery Train un The Black Dahlia. Pirmo iesaku noskatīties visiem, jo tā ir tāda forša komēdija. Otro iesaku skatīties reāli tāda pareizā noskaņojumā, jo filma ir gara, diezgan vienmuļa, taču ļoti pārdomas rosinoša. Ir jēga nolūrēt tiem, kam patīk skatīties NEHolivudas filmas. Nu un Melno dāliju jānoskatās by default. Jamā ir pietiekami labi uztaisīta, lai baudu gūtu gan domātāji, gan spriedzes cienītāji, gan drāmotāji, gan šausmekļotāji (tiesa gan šausmekļotājiem laime un prieks būs tikai dažās vietās).

Tajā vakarā tad arī bija pirmā reize, kad iedzēru tikai kādu vienu aliņu, ielīdu pirtī un jau ap kādiem 22:00 saldi čučēju, briestot nākamās dienas lielajiem notikumiem.


Komentāri:

Mārcis Balodis @ 28.01.2008. 17:22

Tā ir gan, fiziskais ņem savu. Pūderis ir pats labākais, kas ir iespējams uz kalna. Gan ir jāiemācās braukt, lai nesanāk uz gurķi novilkt un lai maksimāli tiek taupīti spēki.
Par šmigošanu, by default vienīgā košanas reize ir uzreiz pirmajā vakarā, kamēr vēl spēks ir kaulos. Pēc tam tikai kādu aliņu neko vairāk. Varbūt tikai pēdējā vakarā.

koko @ 28.01.2008. 17:17

Neesmu redzējis, kā arī pīrāgā nekad neesmu bāzis.

lowrider @ 28.01.2008. 16:05

kādas tavas domas par American Pie 5?

koko @ 28.01.2008. 11:19

Vēl vismaz 2 daļas :D

Gastonz @ 28.01.2008. 11:14

kur solītās bildes? Cik vēl daļas priekšā?


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.