Ha Jānis Rubļevskis (koko) / 11.02.2008. 09:28 / #Spams / 2 komentāri

Nu tad tā... Hā... Vakardien beidzot tiku uz BarCamp Baltics ;) Noslēguma pasākums, bet tauta visai interesanta, bet ko nu par patīkamo? Pastāstīšu arī par pārējo.

Piesmēju Lāci :D Jūs teiksiet, ka tas nav iespējams? Es teikšu, ka ir gan. Tā kā pasākumam nebiju akreditējies, bet radošā komisija bija ļoti vēlīga (sākot jau ar Atomu un beidzot ar Johu, Maxi un Artūru), tad pusi vakara (kamēr Ārčijs pamodās un uzzīmēja man pašam savējo) es planēju apkārt ar Laacz 2.0 caurlaidi ;) Tā kā pirms tam man bija arī "Rīga spēlē teātri" noslēguma pārtijs, kas arī bija par iemeslu manai netikšanai uz BarCamp, tad biju manāmi iereibis...

Tagad ukraiņi un kirgiztāņi, kā arī kazahstāņi savos blogos rakstīs, ka satika itin jautru tautieti no Latvijas, kas muld daudz stulba. Pie tam to dara, apvienojot visas valodas, kuras zina un viņa blogs ir laacz.lv (vakara noslēgumā gan pārgāju uz nobody).

Jā - parunāju arī lietuviski ;) Bija patīkami, ka braļukas to novērtē...

Vēl nedaudz par teātri - skatē mēs bijām labākie, bet to atzina tikai krutākie kritiķi, tāpēc pie galvenās balvas - ceļojoša metāla gabala - netikām, bet nejūtamies sarūgtināti - mēs spēlējam un mums patīk spēlēt. Vēl vienu reizi liels paldies manām partnerēm, kas bija vienkārši lieliskas un neļāva man bālēt savā klātbūtnē.

P.S. Dibena masēšana ir visai uzbudinoša ;)


Komentāri:

koko @ 11.02.2008. 08:03

Teātrī :D

baltais runcis @ 11.02.2008. 07:46

Dibenu masēšana bija barkampā vai teātrī? :D


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.