G-fans Jānis Rubļevskis (koko) / 29.08.2005. 07:23 / #Spams / 6 komentāri

Lielākā daļa jau ir dzirdējusi, ka Gastonz tiek izlikts no kojām... Līdz ar to tur pat komentāros var palasīties, par pieteikšanos TF...

Ir viens nepatīkums:

30.decembra vakars bija tas brīdis, kad beidzās trīs mēnešus garais dziesmu maratons – Talantu fabrika 4. Par šova uzvarētāju kļuva Cash.
Šī bija pēdējā fabrika. Redz, Gastonz bija apsolījis piedalīties tikai 6. fabrikā... Nu bet laika un apstākļu sakritības dēļ, tas notiks tomēr tagad.

Ko mēs daram lai viņu atbalstītu?

1. Ir izveidots #g-fans IRC kanāls irc.netparks.lv tīklā. Lūgums patiesajiem Gastonz faniem atbalstīt...

2. Ir izveidota [looser] fanu grupa gastonz`am iekš www.draugiem.lv... Tur arī laipni aicināti pieteiktie..

[looser] tāpēc, ka Gastonz sastāv slepenā organizācijā ar šo pašu nosaukumu... Pamatā šī organizācija tad arī nodarbosies ar Gastonz pacelšanu saulītē!
3. Ja Gastonz tiks iekšā 5. Talantu Fabrikā, tad viņam par godu tiks izveidota g-fans mājas lapa ar visiem pribambasiem (neviens nesaka, ka mēs uz viņa rēķina negribam nopelnīt)... Galvenās fanošanas funkcijas būs par velti, bet varēs iegādāties T-kreklus ar GastonZ bērnības bildēm, krūzītes ar GastonZ simboliku, citus suveniirus ar GastonZ simboliku, kā arī jaunākās GastonZ dziesmas...

Gaidam jūsu atbalstu! :)


Komentāri:

LyrfeeL @ 09.09.2005. 09:38

What tha...?!?!?! :DDDDD

Raikons @ 05.09.2005. 16:13

Būs labs :D

koko @ 30.08.2005. 07:19

Nja - tā kā vajadzētu!

epi @ 30.08.2005. 07:00

Jau tagad gribu krekliņu ar Gastonz bildēm un krūzīti ar simboliku! Varbūt Gastonz administrācijas korpusam jāpadomā par Gastonz apģērba un sadzīves tehnikas līnijas izveidi?

Gastonz @ 29.08.2005. 12:31

Nesteidzinat notikumus, es pat pieteicies vēl neesmu :)

Inja @ 29.08.2005. 11:55

man kā viņa menedzerei jau plāns ir daudz maz skaidrs.. es ceru, ka tas neatskhirsies no jūsu ieplānotā.. jo arī mums te ir tāds atbalstītāju bariņš, kuri nav nekādā Looser pulkā.. bet tas, cik saprotu, mums netraucē fanot par Gastonz visiem kopā.. valkāt maikas un dzert no krūzēm, kuras rotā Gatiņa feiss.. :)))
gaidam rezultātu, jo vispirms tak vajag, lai viņš tiek iekš tā TF.. un tad saaksim skaldīt matus..


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.