Esmu vīlies googlē! Jānis Rubļevskis (koko) / 09.11.2005. 14:02 / #Datori / 4 komentāri

Šodien manāmi vīlos Google feed readerī. Šams vai nu ir manāmi nosprādzis vai arī vienkārši smuki ir visus manus pievienotos fīdus vienkārši apēdis vai pazaudējis! Mērglis!

Nonācu pie abstraktas idejas kodēt savu fīdu savācēju windas lietotājiem, jo esmu jau teicis, ka kross platform iespējās kodēt nemāku (kaut gan varētu mēģināt arī iemācīties)...

Itkā jau ideja tika aizsākta by Bubu, bet jamam nav vairs tik ļoti pieejams nets darba vietā, tāpēc viņš neturpina iesākto (vai nav nelietis?)


Komentāri:

koko @ 10.11.2005. 06:35

Nja... Nu googles rīderis atdzīvojās... Tas labi, taču google arī mēdz nedaudz reizēm nogļukot...
Par to sinhronizāciju - redz galvenais izdomāt kā jamo taisīt! Tjipa itkā prasās uzreiz stervaks, kurš atbild par feedu sinhronizāciju. Tas akal prasa liekus resursus. Ai - nu hren viņu zina... Varbūt atradīšu ar laiku kaut ko normālu... Manas prasības:
1) vēlama sinhronizācija, bet nav obligāta;
2) normāla feeda parsēšana (ar normālu saprotu plainteksts ar nelielu teksta formatējumu un linku izcelšanu, kā arī bildes parādīšanu, bet nekā IE iska vai geckoiska!);
3) lai negļučī, nemirst, nepadirš feedus;
4) opml failu imports/eksports!

ManInBlack @ 10.11.2005. 05:21

Gatavas rss fēdu savākšanas aplikācijas jau pietiek, manuprāt. Ok, ja tu uzkodē tādu sinhronizācijas fīču kā FēdDemonam un vēl versijas gan pingvīnam, gan windai, tad moš var lietot. Pats gribēju ko tādu kodēt, bet bija slinkums pisties. Tāpēc radās ideja kodēt webisku rīderi savām vajadzībām. Taču pirms saaku kaut ko darīt šajā virzienā, google izlaida savu rīderi. Un zin, esmu baisi apmierināts, man nekas nav glukojis, darbojas nevainojami. Nedod dies papisīs visus fīdus, tad gan bušu dusmīgs.

koko @ 09.11.2005. 16:58

Nestrīdos... Es gan Bauskas tumšo tagad esmu aizvietojis ar Bauskas iesala porteri ;)

Gastonz @ 09.11.2005. 15:12

Ir, ir Mērglis... :D
P.S. Ne pa tēmu - alus ir labs :D


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.