Electronic music Jānis Rubļevskis (koko) / 04.10.2006. 13:07 / #Spams / 4 komentāri

Jūs domāsiet, ka nu jau par daudz par muzonu es te rakstu? Šoreiz viss ir nedaudz savādāk... Nesen pie Sirkes komentāros aizsākās diskusija par DNB... Viens iemet linku uz kaut ko, kas viņam patīk, tad otrs iemet linku uz kaut kādiem resursiem, trešais visus nosauc par bērniem un iemet vēl vienu linku uz kaut kādu resursu... Tad es padomāju: "Ibitīt matos! Ja kaut ko klausies, tad labi ir arī uzzināt, kas tas ir un kāpēc jams ir tieši tāds kāds tas ir!". Un ziniet - atradu ar pirmo mēģinājumu... Ja jums arī patīk Elektroniskā mūzika un tu pat zini, kādu tieši stilu tu klausies, tad var apskatīties elektroniskās mūzikas sarakstā to, kas tev interesē, klikot virsū un uzzināt par to visu sīkāk!

Vēlu veiksmi saprašanā, ko tu klausies!


Komentāri:

parrymason @ 05.10.2006. 12:08

"Ibitīt matos! Ja kaut ko klausies, tad labi ir arī uzzināt, kas tas ir un kāpēc jams ir tieši tāds kāds tas ir!"
Pilnīgi piekrītu. Man patīk zināt, kas tas ir, ko klausos un bieži vien zinu to pat enciklopēdiskā līmenī un vispār tas viss ir ļoti interesanti (manā gadījumā - rokmūzikas vēsture).

krizdabz @ 04.10.2006. 12:40

di.fm[slash]edmguide bljin.. nu čakarē Tava sistēma linkus

krizdabz @ 04.10.2006. 12:36

Ja patīk elektroniskā mūzika, bet īsti nezini pie kura no stiliem konkrētais skaņdarbs pieder, iesaku aplūkot: di.fm Smuki [ar paraugiem] apstāstīts kas ir kas :)

snFTW @ 04.10.2006. 12:22

wii esmu 1. un 3. tavā tekstā:D


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.