Dzīves vietas maiņa Jānis Rubļevskis (koko) / 24.07.2007. 07:22 / #Dzīve / 4 komentāri

Nu ir labāk - dzīvojamā telpa ir lielāka (nejūtos kā kartona kastē), apkārt svaigs gaiss, liels dārzs (grūti noticēt, ka rīgā ir lauki?), klusums (tikai putniņu čalas un kaut kur attāla mašīnu dūkoņa) un sirdī miers (cik nu mierīga var būt mana karstasinīgā sirds?). Jauns galds un aktīva atpūta gan iekārtojoties (pārstiepjot mantas, var bruku dabūt), gan kopjot dārzu. Vienīgais, kamēr nav velosipēda, nedaudz piķītis aizies sabiedriskajam transportam (kā es jamo neciešu), toties atjaunošu savas galdnieka (varu ēvelēt un varu neēvelēt), santehniķa (pods ir mans draugs), krāsotāja (durvīm jābūt baltām), dārznieka (nabaga kociņi) un daudzas citas zināšanas.

Tā kā variants sanāk, ka jādzīvo tādā kā komunālā dzīvoklī ar kaimiņiem, kurus vēl nepazīstu, tad pagaidām jāslēdz ciet ir visas durvis, bet domāju, ka drīz vien iepazīsimies un ceru arī, ka sadraudzēsimies - kā nekā tač vienā podā kakājam un vienā dušā mazgājamies.

Pirmie ablomi: saskrūvēju galdu, saliku krēslu, saliku daķi (nevis kaķi - belašus sen jau neēdu) un pamanīju, ka nav mūzikas atskaņojošu elementu - ne fici palūrēsi, ne muzonu paklausīsies... šodien labosim; pie karstā ūdens var tikt, kurinot boileri (minūte, kamēr sasilst), taču esmu pārāk slinks, lai to darītu mutes nomazgāšanai - līdz ar to tagad no rītiem ātri pamostos, bet tas tā kruta īstenībā.

Pagaidām nav interneta un īpaši arī neprasās, bet šodien jau zvanīšu (esmu laikam nedaudz adiktēts šitai lietai).

Darba daudz, toties dzīve paliek skaistāka ;)


Komentāri:

Gastonz @ 29.07.2007. 06:23

Kad aicināsi ciemos?

simbel @ 26.07.2007. 05:20

Sveicu :) Priecīgu dārza demolēšanu (kā es šamos neciešu).

koko @ 24.07.2007. 07:27

Nia! Bet nu ne vienlaicīgi :D

Zandis @ 24.07.2007. 05:45

Par to vienā podā diršanu tak bija joks, ne?


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.