Dū jū? Jānis Rubļevskis (koko) / 02.02.2007. 09:29 / #Spams / 1 komentāri

Meibī ai?

Patiesībā ir sanācis tā, ka nesanāk. Nav jau tā, ka nav par ko rakstīt, bet ir tā, ka nevar to saprotami uzklabināt, tāpēc īsi un konkrēti.

Šodien gāju pāri Vanšu tiltam un garām brauca autobuss. Jūs noteikti varat iedomāties, kur atradās tā netīrā sniega kaudze pēc tam, kad tas šusē bija tai pārbraucis pāri. Sevišķi apdāvinātiem pateikšu to, ka pat matos man smilšaini sāļš sniegs bija atrodams.

Uzliku Windows Vista - nu smuks bez gala, bet vai tas ir tik ļoti vajadzīgs? Nenormāli daudz ir jālasa, lai lietotu, bet gan jau bērniem patiks - smuks un viegli saprotams (ja lasa). Īpaši pat nevilkās, bet par šito jau raksta daudz un dikti: kāpēc winda uzvar (manā skatījumā gan zaudē, bet dzelžu ražotāji tā nedomā), kāpēc Vista mums nav vajadzīga?

Jāatzīstas arī, ka esmu pārmigrējis atpakaļ no Gnome uz KDE. Keda tomēr man patīk labāk, pie tam, kopš ir parādījeis BERYL, arī kde dekorācijas gumijojas ;)

Un nobeigumā - ir pagājuši pieci gadi, kopš esmu beidzis skolu... Salidojums. Būs vien sestdien jābrauc.


Komentāri:

0nkulis @ 02.02.2007. 10:44

malacis, es pašlaik esmu spēris soli uz 7.04 pusi un pagaidām izskatās, ka būs OK, ja neskaita pāris gļukus :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.