Domēnis Jānis Rubļevskis (koko) / 08.09.2006. 11:29 / #Datori / 8 komentāri

Atteica :(

[..]LU matematikas un informatikas instituts [..] konstateja apstaklus, kas norada uz to, ka domena varda registresana uz Jusu varda aizskartu treso personu intereses. [..]

1) 3.punkta "Latvijas Republikas Uznemumu registra registreto organizaciju un uznemumu pilnos nosaukumus un to saisinajumus ..., ka ari Latvijas Republikas Patentu valde registretas precu zimes ka domenu vardus var pieregistret tikai to juridiskie ipasnieki."

2) 4.punkta "Registretaja pienakums ir parliecinaties, ka izveletais domena vards ta registresanas bridi neparkapj 3. punkta minetos noteikumus. Domena varda registracija var tikt atcelta jebkura laika, ja tiek atklats, ka domena varda registracijas bridi bija parkapti noteikumi.".

Pamatojoties uz ieprieks mineto [..] LU Matematikas un informatikas instituts ir atteicis Jums domena varda registraciju.

Zo, mani mīļie... Man nekas cits neatliek, kā vien meklēt alternatīvu, jo pie bulciņmeistariem pēc paraksta es iet netaisos...

Varbūt ir kādi piedāvājumi? Es jau sāku domāt: varbūts svimpis.lv, kuce.lv [nav domāts apvainojošs, bet gad suņu sieviete], pipidra.lv, koo.lv, okok.lv, gorilla.lv utt... Gaidu ieteikumus.

P.S. Varbūt sarunāt koko.draugiem.lv? :DDD


Komentāri:

@ 09.09.2006. 02:11

koko.it :)

BH @ 08.09.2006. 21:05

k0k0.lv

koko @ 08.09.2006. 10:12

lursoft.lv

Edijs @ 08.09.2006. 18:57

Ja izvēlētais vārds ir lursoftā, nav pat jegas meginat registrēt. Es tagad neatceros, kadu tieši neimu man atteica, bet tie bija kaut kādi trīs burti - un atradās firma, kurai sakumā ir tie tris burti. Nu apmeram - nevar registrēt coc, jo tas ir saisinajums no coca-cola. Apmēram tādā garā.

Taisi kokoko.lv :) Vai kokocis.lv Bet tas viss sucks. Moš tomer megini dabut koko.lv :) Es meginašu dabut caurums.lv. Ir gan kaut kada organizacija caurums, bet moš var viniem sapikot un kaut ko sarunat. Kaut pizdi izrakstīt. A vot edijs.lv gan nespid. nesaprotu, kapec vārdus nevar regot. :( Moš edijz.lv jarego? tikai man tas z burtus pokemonismu atgadina. Lai gan no otras puses... Reku lācz gadu gadiem ar z burtu dzivo galā, tiri normali izskatās. Arī krizdabz teiksim. Un runcz.

krizdabz @ 08.09.2006. 10:08

a tak kāds pamatojums kapec koko.lv nedos? vai tad ir kada firma ar nosaukumu koko?

parrymason @ 08.09.2006. 09:42

Ka būtu kokoblogs.lv - te neizskatās, ka būtu kur piesieties?

koko @ 08.09.2006. 09:12

Gribēju gan, bet ne vienmēr var dabūt to, ko grib :/

krizdabz @ 08.09.2006. 09:05

tu gribēji sev koko.lv?


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.