Dienas un nedienas + RSS Jānis Rubļevskis (koko) / 31.12.2003. 22:00 / #Spams / 7 komentāri

Nu sāka te man visādi braukt augumā, ka manai lapai jāpiešķiļ RSS. Tā kā biju galīgi nezinošs un XML taisījos mācīties tikai pēc kādiem 2 mēnešiem, tad nu teicu, ka nekā nebija... Bet nu ko tu lasītājiem padarīsi - bubu šī raksta kometnos iemeta pāris linkus uz tjipa manuāļiem, FaLcoN un mors piepalīdzēja, iedodot savus rss kodus, nu un ar pāris novērstiem parsēšanas bugiem, beigās tomēr palaidu savu rss versiju.

Bet tas nav viss... Pēc netparks.lv grupas sapulces, devos kopā ar RuncZ un Atoms pie šamiem uz dzīvokli turpināt apspriesties. Jau grasījos iet mājās un sterbārija cietnis sāka nelabi klabēt... Nu domājām, ka ir beigas, jo viss maieskjūels uz tā vien bāzējas.. Kā arī bekupu jau īsti koderi netaisa... Paspējām ielikt citu cietni, uzlikt šlaku virsū, vēl šo to... Tad nu izdomājām, ka vajadzētu akal to mironi pierubīt, jo CooLynX bija teicis, ka viņam tāpat lēnām sprādzis nost un pēc kādas pusstundas atpūtas reizēm akal sācis darboties... Tad nu bekups mums ir :)))

Bet nu jāmeklē servukam jauns cietnis.. Ja ir interesenti, kas grib pasponsorēt, tad lūdzu mailojiet :))

Tagad iešu dušā un gulēt :))


Komentāri:

koko @ 11.10.2004. 15:40

moram, tb :)

koko @ 11.10.2004. 15:40

Beidzot šamējasi ir valīds :)) Paldies bubu, Kirilam, noram, FaLcoN kā arī daudziem citiem :))

koko @ 11.10.2004. 15:40

Ok - to paskatīsies un pasvītros tagus :))

bubu @ 11.10.2004. 15:40

Viss tomēr ok. Man mozilla seivojot lapu, nez kāpēc salika tur dīvainus tegus. Tas laikam, ka HTTP Content-type headeris pareizais pietrūkst... Viens bugs tur ir gan, <link> tagā & jāaizvieto ar &amp; tāpat kā arī <description
daļā visus <, > un & jāaizvieto, kā jau teicu.

koko @ 11.10.2004. 15:40

BTW... koko.netparks.lv/rss/rss.phps tas ir mans rss fēds... Tā kā taisīts pirmo reizi mūžā, tad nu varētu būt, ka nekas tur nevalidējas... Ja ir idejas, tad var spamot, kaut vai te... Pirmdien būšu atpakaļ no laukiem un salabošu, ja nu kas :)

koko @ 11.10.2004. 15:40

ja būs laiks, tad paskatīšos... Bet nesolu, ka agrāk par svētdienu vai pirmdienu būs:)

bubu @ 11.10.2004. 15:40

Yess! :) Vot tikai tas RSS tev ir nevalīds :) Neverās vaļā manā RSS feedu savācējā :) Tev tak tur galīgi struktūra nepareiza! RSS NAV html fails, šam nevajag <html></html> tagus! Un kautkādi mistiskie <link> tagi tev tur kaudze, bez aizverošajiem :P Apskaties taču šeit: tamster.ogreland.lv/article.php?id=148 to struktūru kāda ir RSS failam. Un tekstā tev ir < un > simboli (mirca pamācībai). A xmlā tie simboli nozīmē taga avēršanu/aizvēršanu. Ja tekstā vajag tādus simbolus (arī & zīmi), tad tie ir jāaizvieto ar &lt; un &gt;


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.