Dators ar mums runā... Jānis Rubļevskis (koko) / 22.01.2007. 07:20 / #Datori / 4 komentāri

... jāprot tikai uzklausīt! Tas tā tiešām ir. Ļoti bieži ir gadījumi, kad kāds zvana un saka: "Man izleca kaut kāds paziņojums ar sarkanu krustu! Ko man darīt?". Nu un es saku, lai izlasa, ko tas paziņojums grib pavēstīt. Pēc izlasīšanas bieži vien gadās, ka pats zvanītājs saprot, ko no viņa dators grib, bet ne visi jau lasa. Nu, bet tas tā - sāpes izbļaušana, jo reti tādi cilvēki spēj saprast, ka viņi vada datoru nevis dators viņus.

Šorīt mani dators pārsteidza ar vienu ļoti interesantu kļūdas paziņojumu, kas nebija parastajā formā: "Operation is not permited!", bet gan tādā tīri cilvēcīgā un pamācošā.
Slikta ideja
Paziņojums manī viesa smaidu un uzlaboja nedaudz arī garastāvokli... Ko mēs no tā varam secināt? Arī datoram ir humora izjūta, jāspēj tikai to ieraudzīt. Veidosim ar mūsu ikdienas palīgiem dialogu un mums visiem būs mazāk problēmu!


Komentāri:

Kirils @ 24.01.2007. 20:58

lietotaaji taadus shortkatus patieshaam veido. un leimi antiviirusu skaneri uzkaras. ..

koko @ 23.01.2007. 04:31

Nja... Ideja jau bija vienkārši sakārtot un diras saturu iemest dirā, kurai nosaukums saturētu attiecīgo datumu. Tā nu es nejauši (izmantojot MC līdzīgu komanderi) iezīmēju arī diru, uz kuru jākopē :)
Bet nu šortkats būtu labs :) Nebeidzamais loop

Gastonz @ 22.01.2007. 19:56

Eu, bet ģeniāla ideja - uztaisīt šōrtkutu uz direktoriju tajā pašā direktorijā kurā jau atrodies... :D

Shadowbird @ 22.01.2007. 12:51

Jā, 10 no 10 sūdzībām vienmēr ir formā "Man tur kaut kas neiet", "Man parādījās visādi paziņojumi" utt., un lielākoties beidzas "Ko man tagad darīt?". Drausmas.


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.