Dabas neapstrīdamais skaistums Jānis Rubļevskis (koko) / 31.12.2003. 22:00 / #Spams / 5 komentāri

Vakar ar RuncZ, bārmeni Jāni un viņa bračku spēlējām zoli... Pirmo reizi bija tā, ka es pakāsu un pakāsu diezgan pamatīgi... Labi, ka spēlējam priekam, respektīvi, uz punktiem nevis uz naudu. Tiesa gan visi bija ļoti paguruši un sabesījušies, bet tauta nāca kā traki... Nu bet ap kādiem 24:00 viss tikai pievērts un devāmies mājās...

Kad pagriezos ar savu felli uz mājām - biju pie vērmaņdārza labā tuvējā stūra, skatoties no centra puses... Nu besis bija kapitālais, tāpēc neko neforsēju, uzliku ātrumu 3/4 savam fellim un lēnītēm minos uz priekšu.

Palikās dīvaini tas, ka priekšā debesīs nemitīgi atspulgojās tādas, kā zipspuldzes gaismas, bet nu pati gaisma tāda no balta pārgāja zilā... Nu loti skaisti, bet tā kā nekādu skaņu nedzirdēju, tad padomāju, ka ostā varētu būt kāds akūns tusiņš, kur tad baigi labā gaismu sistēma sabāzta.

Te tev nu bija... Kad uzbraucu uz vanšu tilta, sapratu, ka pa visu pamali zibeņo... Tā kā man negaiss patīt, tad apstājos pa vidu tiltam un baudīju dabas skaistumu... Pats labākais ir tas, ka zibeņot ta zibeņoja, bet pērkona dārdoņas nebija - tātad ļoti tālu no manis viss notika, tomēr to skatu nevar aprakstīt, kad no debesīm uz zemi triecas balta zibens strūkla, kas lēnām sadalās zarainā kokā ar dunča asiem galiem. Nu sāka smidzināt, nedaudz vēl pastāvēju un notinos uz kojām. Tad, kad jau biju gultā - atnāca arī dārdoņa un pa logu redzēju tos pašus jaukos kadrus, ko skatīju uz tilta...


Komentāri:

enter @ 11.10.2004. 15:40

Jā me to pašu redzēja, vnk skaisti...

koko @ 11.10.2004. 15:40

Hmm... MIB neuztraucies... gan jau pēc kāda gada viss tiks uzlikts uz klasēm... Nu un tad jau arī xhtml un css... Nu un tad jau būs viss nedaudz savādāk :)

ManInBlack @ 11.10.2004. 15:40

romantikis.. :) btw, kas tās par divainām vilnotām linijām te vte paradijušās? tad vēl - meņucī tie baltie pleķi sudaini izskatas, uzliec kaut viniem ramiti apkart, ja gribi tadus atstat. un šitā te preteji verstā gradientā pareja ari nespārda kedu. bet tā vispar top ar vien labak.

koko @ 11.10.2004. 15:40

Nu laikam jau gan vienu un to pašu apskatījāmies... Man jau arī, tad, kad jau piemigu, saaka gāzt :))

Gastonz @ 11.10.2004. 15:40

Es vakar, kad gāju gulēt ap pulksten 24:00, nevarēju saprast, kas tā par gaismu visu laiku ārā zibināja, domāju, ka "Red Queen", bet nekā, domāju zibens, bet pērkona ta nebija... Tad nu mēģināju aizmigt, bet neizdevās... Jo saaka rūkt pērkons un pamatīgi gāast lietus, tā nu šorīt aizgulējos, jo maz sanāca gulēt... :) Značit redzējām vienu un to pašu gaismu... :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.