Čiki briki, par visu biki* Jānis Rubļevskis (koko) / 29.06.2009. 07:16 / #Spams / 4 komentāri

Varu derēt, ka Tev, mans mīļais, mazais draudziņ, jau sen ir piebesījuši sausie teksti par datoriem un/vai grāmatām, tāpēc nolēmu ar šo rakstu nedaudz ieslīgt nostaļģijā un pamētāties ar epitetiem kā ar pērnajiem puvušajiem kartupeļiem, vienlaicīgi pastāstot arī pēdējā laika pārdzīvojumus un iespaidus.

Noteikti retajam tikai vēl nav zināms, ka pēdejā gada laikā pamatā nodarbojos ar manis un vēl dažu cilvēku bīdīto programmatūras projektēšanas un izstrādes firmu X IT. Tāpēc arī nepamanīju, ka "laiks kā ceļš ir aizvijies un tagad daudz kas mainījies." Izrādās, ka pēdējā gada laikā savos rakstos palicis esmu brutāli zolīds un tādā veidā laupu jums estētisko baudījumu. Nesatraucās - tas nemainās tik strauji kā ar nazi nogriezta pirksta garums - nāksies pagaidīt.

Tā kā par pagājušā gada notikumiem esmu tikko visu izstāstījis, tad pastāstīšu, kā nosvinēju Jāņus (bildes nebūs, jo savācās ļoti daudz celebritiju, kas negribēja lai viņu skaistās sejas un plikie dupši parādās internetā). Un nosvinēju es labi... Bija slapjo e-kreklu konkurss, kur meitenes lēja sev virsū māju aliņu un tad nu džeki varēja laizīt to aliņu nost, lai nebūtu dikti daudz mantas jālaiž postā. Pēc šīs atrakcijas lēcām pāri ugunskuram un, jūs neticēsiet, meitenes sāka smaržot pēc grauzdētiem graudiem - nu tāda forša smarža - gluži kā tad, kad pirtī uz akmeņiem uzlej aliņu... Pēc tam, protams, bija peldēšanās mēnesnīcā... Kaili mēs to darījām... Nu gluži kā no mātes miesām nākuši... Daži peldēja ūdenī, daži sēdēja laivās... Puiši laivās airēja un dziedāja meitenēm serenādes (patiesībā tās bija līgo dziesmas, ar kurām viņi apdziedāja skaisto sieviešu skaistākās vietas [lūdzu nepalikt perversiem!]).

Tā nu visi zolīdi nosvinējušies, salīda katrs savā teltī vai gultā vai kur nu kurais pakrita un pamodās nākamajā dienā kā no jauna piedzimuši. Sasveica mani, jo man bija iestājusies vārdadiena (jā, man otrs vārds ir Jānis... Ja nezinājāt, tad pirmais ir Koko) un lēnītēm izklīda (kājām, jo dzērumā neviens nebrauca - to pierāda statistika, jo Daugavpils rajonā neesot neviens noķerts).

Tas nu bija par izklaidi, bet tagad par darbu - ir ļoti pavirzījies uz priekšu teleportācijas devaisa projekts - esmu nolēmis, ka to ir jāuzsāk. Tagad meklēju finansējumu un teorētisko pamatojumu (nu jau 5 gadus). Vēlat veiksmi un palīdzat, ja atrodat kādu info! Esmu pats ielicis slēpto kameru LHC - varbūt kaut ko jaunu pamanīšu. Žēl tikai, ka tā kamera tāda sūdaina - 3 kadri sekundē tiek uzfilmēti izšķirtspējā 90x60 un sūtīti man pa pastu bildīšu formā. Nu, bet gan jau kaut kā...

Man ir patiess prieks, ka Tu izlasīji šo teikumu!

P.S. Rakstītais balstīts uz patiesiem notikumiem, bet var gadīties, ka vietām ir daži autora uzlabojumi.

* biki - nedaudz (tulkojums no vietējā slenga valodas).


Komentāri:

r00m @ 29.06.2009. 14:28

"... skaisto sieviešu skaistākās vietas ..." :))

Džūle @ 29.06.2009. 06:15

11
Veiksmi, klientus, daudz sievietes n shit.

koko @ 29.06.2009. 05:16

Nu, ja nebūšu aizmucis no LV, tad noteikti uzaicināšu :D

Gastonz @ 29.06.2009. 05:01

Varbūt nākamgad mani uzaicini uz Bebreni... Es par to padomāšu! Nopietni! :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.