Charmed Jānis Rubļevskis (koko) / 29.04.2007. 22:27 / #Filmas / 9 komentāri

Vienmēr esmu dalījies ar to, ka esmu noskatījies kādu seriālu. Šoreiz kaut kāda nestandarta impulsa vadīts biju iesācis skatīties Charmed. Nu, protams, protams, tas nav seriāls ko tādam riktīgam vecim skatīties, bet laikam jau neesmu riktīgs - pieradis vienkārši iesāktos seriālus noskatīites līdz galam.

Manas domas par seriālu? Nu, ja patīk mistika, ja patīk kaut kas līdzīgs Bafijai, tad iespējams, ka patiks arī šitas - mistika, burvestības, ne tik nesmuki cilvēki, taču ar dažādām nesmukām un jaudīgām spējām. Nu tāds pamatīgs kautiņš, kurā pārsvarā vinnē labās džuses (pārsvarā tāpēc, ka reizēm laikam aktrisēm apnīk tēlot).

Kas man ir vislabāk palicis atmiņā? Kaut kā liekas, ka pirmajā sezonā Fībijai nebija vēl neviena vai vismaz tik daudz tetovējumu. Beigās jau bija parādījušies vismaz kādi trīs uz muguras un vismaz viens uz rokas vēnas.

Beigās vien varu piebilst to, ka sērijas ir diezgan garas (44 minūtes x 22 sērijas x 8 sezonas = 129.06 stundas ~ 5.4 diennaktis) un man skatīšanās ilga vismaz kādus 2 mēnešus. Vēl viens brīdinājums - neskaties kādas sešas vidējo sezonu sērijas pēc kārtas pirms gulētiešanas - var gadīties, ka vājāku nervu cilvēkiem sāk rādīties tādi visai interesanti sapņi.

Rezumē - nekas īpašs un beigas arī tādas sasteigtas... Laikam jau neviens vairs nesponsorēja. Var jau gadīties, ka kādreiz uzņems seriālu par daiļo raganu mazajiem bērneļiem, kam vēl priekšā specefektiem bagāti kautiņi.

Domāju, ka tagad atliek tikai savilkt vēl neredzētās Prison break sērijas un tad jau jaunā gada pamatuzdevums būs izpildīts!

P.S. Parasti seriālus skatos tikai tad, ja ir pieejamas pilnīgi visas sezonas, taču PB sāku skatīties vientulības remdēšanai kaut kad decembra sākumā un, ziniet, iepatikās ;)


Komentāri:

jaanis @ 03.05.2007. 21:17

iesaku imdb.com/title/tt pagaidām labākais uzietais

Zandis @ 30.04.2007. 21:42

Man pēc kaut kādu sešu vai septiņu "Visi mīl Reimondu" noskaīšanās pēc kārtas pat nebija jāiet gulēt, lai liktos, ka pēc katras manas darbības, vai tas ir krūzītes mazgāšanas, vai avīžu izmešanas, aiz muguras publika smejas par mani. :D

r21vo @ 30.04.2007. 10:18

Varu ieteikt paskatīties HEX - en.wikipedia.org/wiki/Hex

koko @ 30.04.2007. 05:47

He, he :) Ak, jūs!
rob, tie seriāli nekur nepaliek, tikai es nespēju visam atbrīvot laiku ;) Gan jau kaut kad vecumdienās noskatīšos ;)

0nkulis @ 30.04.2007. 04:30

rob: un cik smukas džūles ir tajos seriālos? pa visiem varbūt 1

rob @ 29.04.2007. 20:48

& kur paliek
(SciFi)
StarTrek
Stargate SG-1
Stargate Atlantis
Eurika

(4 fun)
Friends
Lucky Luie
IT croud

0nkulis @ 29.04.2007. 20:36

aj tā bafija nekas nav no tās bafijas, tā džūle arī sevi jau sen ir izsmēlusi

bubu @ 29.04.2007. 20:02

Bafija bija kudiš labāka!

0nkulis @ 29.04.2007. 19:54

no mistikas tur nav ne miņas, ja vēl sākumā ir kaut cik tad uz seriāla beigām ticamības moments tiecas uz 0.

Es gan zinu kāpēc es skatījos to seriāli tiklīdz tas parādījās. Tāpēc, ka tās beibes ir riktīgi kā lai to saka HOT. To seriālu var skatīties arī bez skaņas :) ka tik liela un kvalitatīva bilde.

Alyssa Milano (fēbe) ideāla "aktrise" :) man patīk :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.