Bučošanās, skūpstīšanās utt. Jānis Rubļevskis (koko) / 20.10.2005. 22:04 / #Spams / 3 komentāri

Šovakar sanāca tā, ka jāsagaida bija kursabiedrs iekš Pelmeņiem. Tā es tur sēžu, ēdu pelmeņus un vēroju apkārtni... Manā priekšā pavērās skats - meitene visu laiku karas džekam kaklā (tiešā nozīmē), lien bučoties, taču dzēris neizskatās neviens no viņiem... Paņem mutē pelmeni, pabučojas, akal paņem, akal pabučojas... Un tik karās kaklā...

Nu ok - džeks palika tāds tā kā nedaudz vēsāks un no malas varēja redzēt, ka šamam jau besī - tak neļauj ēst bļin normāli... Nu ok - turās jams (es sen būtu pasūtījis).

Ne par to ir stāsts - pats labākais, ka mutē tiek paņemts pelmenis (abi paņem) un gremots, tad skūpstās, lūpas atraujas, mutē nekas netiek likts, un tomēr - tiek gremots... Es saprotu - zemenes ar putukrējumu, kāds auglis nu vai vienalga kaut kas eksotisk... Es pat pieļauju, ka varētu nejauši aizķerties košļājamā gumija mutē, bet ar pelmeni mutē - nu es toč to nekad neesmu darījis!

P.S. tuvējais pārītis nedaudz vēlāk sāka darīt to pašu, tikai nu jamie tikai ar kefīru mutē :D


Komentāri:

r21vo @ 20.10.2005. 21:00

ja jau patīk tad kāpēc ne :D

koko @ 20.10.2005. 19:55

Tāpēc, ka tu pieminēji :D

Gastonz @ 20.10.2005. 19:11

Kaut kur dzirdēts stāsts... :)
P.S. Kāpēc par Improvizācijas teātri neko nepieminēji? :P


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.