Bracham izlaidums... Jānis Rubļevskis (koko) / 31.12.2003. 22:00 / #Spams / 2 komentāri

Tātad šodien liela diena - manam bračkam ir izlaidums. Bakalauru viņš iehavoja. Īstenībā lieli plusi no tā visa tika arī man, jo izlaidums bija RTU Būvniecības faķa ēkā 11:00... Tātad celties varēja 3h vēlāk kā parasti... Vēlāk neliela pasēdēšana ar vecākiem un vēl viens labums - na haļavu pieēdos un daudz.. Nu un tā visu laiku, nu bet par visu pēc kārtas un tā, lai visiem saprotami...

Tātad šis ir mans priecīgais brača, kas nu ir vecāks par mani un šogad ieguvis inženier tehniskā vai kāda tur bakalaura grādu būvzinātnēs vai kā tur:

Tātad daļēji beigta viņam ir šī te universitāte (bilde ir focēta pie galvenās RTU ēkas Kaļķu ielā):

Nu un te mēs esam Āzenes ielā 16, pie būvniecības faķa ēkas. Tiesa gan kolēģis teica, ka es izskatoties nepieklājīgi labāk nekā absolvents, nu bet ko tu skaistam padarīsi? :))))

Tad nu pēc pasāciena un nelielas kuņga darbības uzlabošanas iekš viena kafūža, mēs devāmies uz centru, jo tur bija sarunāc, ka viena mašīnīte senčus paķers pa ceļam uz mājām... Nu ieiešana Kaļķenē bija tīri praktiska, jo bračam vajadzēja nofocēties... Nu un tagad mēs ejam pāri tā saucamajam Strēlnieku laukumam... Nu pirksts saniezējās:

Tā kā mašīna nedaudz kavējās - mēs ar fāci izdomājām, ka jāiedzer vēl arī bišķiņ aliņš - tīri slāpju veldzēšanai :) Nu tad to arī darījām. Man prieks, ka alus pietiks vienmēr un visiem:

Palaidām senčus uz mājām un paši devāmies uz darbu - foci bosam atdot... kaut ko padarīties, šito rakstiņu uzrakstīt... Tad nu nācās mums iet cauri visādām ieliņām, kuru bildes paturēšu pie sevis... Nu un, tā kā es nodarbojos nedaudz ar lietām, kas saistītas ar hidrobūvēm, tad nevarēju nenofocēt arī šitos divus attēlus:

Jā - un tagad uz Strēlnieku ielas notiek lielais remonts... Un strādā strādnieki tur pamatīgi... Es viņus tā bikjīt pafocēju:

Īstenībā jau laikam viņiem nepatikās tas, jo viens uz mani paglūnēja tā, itkā es būtu tautas ienaidnieks... Es pat nobijos ka nesāktu man pakaļ skriet, bet vēlāk jau atausa man skaidrība, kāpēc tas tā ir noticis, jo nu es gāju tālāk un ieraudzīju skatu, kurš rosina aizdomāties, ka tam strādniekam bija pamatīga fūga :))

Nu un tad jau es atnācu uz savu darbu, kur arī tapa šis rakstelis :))


Komentāri:

koko @ 11.10.2004. 15:40

Vo vo - maita... bļin... mans brača man jau nedēļu liek :)))

Gastonz @ 11.10.2004. 15:40

karoche apsveicu :)
Buus jums iemesls atkal dzert, lai gan Zirgs par savu bakalauru neko nav uzlicis.... Maita...


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.