Basis un citas lietas Jānis Rubļevskis (koko) / 15.10.2006. 20:37 / #Dzīve / 2 komentāri

Pierunāja mani šodien aiziet uz Barona un Žalģira spēli... Kompaška: ES, brača, Sirke, Gastonz, KAC un Askolds. Nokļuvām mierīgi - katrs kā nu varējām - lielāko daļu nogādāja Gastonz ar kāriņu. Iekšā tikām itin labi, pat man neatņēma Remarka "Triumfa arku", ko šobrīd esmu iesācis lasīt... Tiesa gan, pirmajā stāvā mūs neielaida, jo gājām iekšā ar Barona kartiņām, bet nu redzamība no augšas bija ļoti laba.

Spēle izvērsās itin interesanta... Pirmajā periodā Barons bija izvirzījies pat ar 8 punktu pārsvaru, taču periods beidzās ar neizšķirtu. Nu ko teikt, ja Barons cīnījās par punktiem, tad Žalgirim, vismaz no augšas tā izskatījās, krita itin viegli un no visām pozīcijām. Līdz ar to Sirke, kurai patīk būt uzvarētāju pusē, sāka fanot par lietuviešu bāliņiem... Nu zaudējām beigās... Ehh, bet bija vienalga interesanta spēle.

Pēc spēles devāmies pie manis uzraut kādu ūdenpīpes dūmu. Pateicoties šim pasākumam un arī slinkumam kaut ko kodēt, beidzot biju tā daudz maz kārtīgi sakārtojis istabiņu... Nez vai ilgāk par 2 dienām tas tā turēsies.

Tā kā pārsvarā bijām elektroniskās mūzikas cienītāji, tad Gastonz ieguva tādu normālu šāda stila mūzikas devu. Domāju, ka kādu laiku jams to vairs neklausīsies. Pasēdējām, parunājām par dzīvi, kā tas vienmēr notiek. Apspriedām nedaudz arī Gastona muzikālās spējas un ieteicām atsākt nodarboties ar mūziku, uz ko laikam tomēr tā īpaši viņš pierunāties neatļāvās...

Vēlāk katrs pa savām mājām, lai gan tomēr bija dažiem ideja kaut kur laisties tusēt, bet, laikam jau, mēs ar Gastonu to ideju noslāpējām (atvainojos, bet šodien nebija galīgi uz lēkāšanu noskaņojuma)...

Nja - un atnāca pēcāk pie manis uz istabiņu (pareizāk sako, pie istabas biedra) divas meitenītes kaut ko izprintēt... Nu ko - ar viņām arī sapīpējām nedaudz... Esmu guvis laikam pārāk lielu dūmu devu un nedaudz pat sašķebināja, bet pēc tas ātri pārgāja...

Ar labu nakti manu mīļo draudziņ.

P.S. Kāpēc tu mani lasi? Kāpēc jautāju? Nu vienkārši TM ir uzrkastījis brīnišķīgu rakstu par to, kāpēc viņš raksta un kāpēc lasa. Varbūt reizēm es rakstu tikai pats sev, tāpēc doma biežāk likt ķeksi pie uzraksta Aizliegt komentēšanas iespējas šim rakstam, lai cilvēki nepārprot un neraksta, piemēram,

Beidz raudāt un sāc rakstīt tā, lai apmeklētājiem būtu vismaz kaut kāde interese lasīt tavus ierakstus.
, jo tas neko nemainīs!


Komentāri:

parrymason @ 16.10.2006. 12:09

Sākumā interesanti lasīt, pēc tam jau pieradums un arī interesanti :-) Ikdiena - atvērt RSS lasītaju un ieraudzīt, ka jauns raksts. Reizēm gan ir tā uzrakstīts, ka nav ko teikt. Nezinu, vai tas labi, vai slikti, bet es arī pats kaut ko tādu šad un tad uzrakstu (agrāk laikam biežāk nekā tagad), lai arī savu "neatļaut komentārus" iespēju vel neesmu lietojis.

Gastonz @ 15.10.2006. 18:00

Njā dienas otrā puse bija izdevusies... :)
Hmm.. kāpēc es lasu? Ta man interesē kā citiem iet.. It sevišķi jau dzīvē pazīstamiem.. Par to jau ir daudz spriedelēts, diskutēts u.t.t. :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.