BarCamp nenotiks? Jānis Rubļevskis (koko) / 14.11.2007. 13:02 / #Datori / 2 komentāri

Nedaudz uzjautrinājos. Gōgles rīderis pateica, ka ir jaunas ziņas un pamanīju, ka ziņa ir no Artūra:

Jā, pilnībā piekrītu tam, ko šodien teica Maskims Berjoza, tā kā tieši tā arī es pats domāju - šodien notiks pirmā publiskā preses konference blogeriem. Vienīgais, kas mulsina, ir saukt to par preses konferenci, tā kā neuzskatu, ka blogi ir prese (ar presi domājot ziņu mediju) tā klasiskajā izpratnē. Un tieši tāpēc arī pasākums nenotiks [...]
Ja es būtu par 1% slinkāks, tad nebūtu nospiedis uz turpinājuma un būtu vienkārši nolēmis, ka tiešām BarCamp nenotiks...

Tāpēc neliels ieteikums visiem, kam notiek automātiskā rakstu apgriešana, uztaisiet tā, lai apgriež tur, kur jūs gribiet, nevis tur, kur patīk programmai. Konkrētā gadījumā visvairāk to esmu pamanījis tieši Artūram un CooLynx. Jāpiebilst, ka CooLynx gadījumā tas ir vispār ļoti marazmātisks fīds, tāpēc, ka automātiski tiek apgriezts blockquote tags, bet, kā jau mēs esam labi ievērojuši, tad 90% gadījumu Artis kādu citē ;)

P.S. Tā nav nodiršana, bet gan draudzīgs padoms visiem, kam kaut kas tāds notiek!


Komentāri:

koko @ 14.11.2007. 22:34

Varbūt kāds wordpresists var ieteikt kaut ko?
Šodien/nakt runāju ar clx, kas teica, "Ja es aizejot uz blogu, tad RSS ir nostrādājis!". Protams, uzreiz nobre piebilda, ka tādos gadījumos viņš neiet (un tādu kā viņš nav maz :D)

Arturs Mednis @ 14.11.2007. 14:36

Velns. Bet man sanaaca taa - es kad uzinstaleeju pluginu kas paraada visu rakstu, tad man saakssd gluki, un vispaar nekas neparaadaas, pazuud vispaar viss rakstu RSS padeve kaa taada. Izmantoju WP MU.


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.