Atnāca vai arī bija te visu laiku? Jānis Rubļevskis (koko) / 06.08.2008. 17:02 / #Spams / 6 komentāri

Ok... Citēšu, lai visiem skaidrs mans domu neordinārais lidojums:

LU aģentūra LU Matemātikas un Informātikas Institūts[..]
Rēķina Nr.[..]
Domēna nobody.lv lietošanas tiesības 13.09.2008 - 12.09.2009 gads[..]
Sanāk, ka es to domēni nopirku savas blogošanas karjeras 3 gadiņu briedumā un tagad manā dzīvē iestājies smagais posms, kad literārajai darbībai vairs nepietiek spēka.

Un domāju es... Maksāt vai nemaksāt? Nav jau tā, ka es nevaru samaksāt, bet vai vajag?

Ok, ok, nemaz ar nedomāju par tādu variantu - protams, ka es apmaksāšu un turpināšu piesārņot internetu ar savu teorētiski nesvarīgo, taču daudziem tik ļoti patīkamo un vēl vairākiem - nepatīkamo rakstīšanas un domāšanas stilu.

Kāpēc ir bremze [lasīt: nekas te neparādās] pēdējā laikā? Tāpēc, ka es sāku pieaugt... Patiesībā jau nesāku, bet, kopš noskuvu matus, es vairs nevaru saņemties un piesēsties pie datora, lai vienkārši - bez atalgojuma - kaut ko drukātu. Tā lūk - selfish bastard (atvainojos, Kiril, ka uz šo vienu postu piesavinājos šo divu vārdu salikumu, jo visi taču zina, ka pasaulē pazīstami cilvēki tikai tevi Latvijā tā sauc :). Ceru, ka neviens neapvainojās, jo tas nebija domāts kā uzbrauciens, bet gan kā patiess joks, jo, ja šajā brīdī jūs redzētu, es smaidītu ūsās, ja vien tās šorīt nebūtu noskuvis!

Var gadīties, ka nākotnē te neparādās sakarīgi raksti, jo ir doma piesavināties dažnedažādo rakstnieku rakstības stilus un dzīt galīgo luni, lai novestu no ceļa tos patiesības meklētājus, kas mēģina izprast cilvēku pēc tā drukājumiem plašajā pasaules tīmeklī. "Ha in your face," teiktu Mārtiņš, ja viņš šo drukātu un par to jums nav jāšaubās, jo es, turoties pie zobu bakstāmā, varu par to galvot ar kāda cita galvu!

Ak jā, kā teiktu Zandis: "Tagad visi komentējiet! Gribu redzēt daudz komentārus par [..]". (kvadrātiekāvās var likt visādus blogeru vārdus, ko viņš parasti arī dara), bet labāk nevajag! Vienkārši apsēžaties un padomājiet par... Nu kaut ko - tas ir veselīgi jūsu smadzenēm!


Komentāri:

tas @ 07.08.2008. 10:59

Un tu skaidri zini, kur un kad tas rums nāks talkā! Ataudzēsi ne tikai matus, bet arī bārdu!

koko @ 07.08.2008. 10:50

Nelabais, indeed :D
Simbel, nu visu vienmēr vajag veidot tādu, lai nebūtu rutīna.

simbel @ 07.08.2008. 05:55

Hey, eksperimentēt vajag :) Akceptēju un atbalstu.

tas @ 07.08.2008. 03:54

Samsons, tā nu tagad tevi var saukt! Rums tev nāks talkā!

koko @ 06.08.2008. 18:50

Tu, galvenais, neuztraucies! :D EMO Vecums man sen ir garām :D

Kristaps @ 06.08.2008. 18:43

Heh, visa gudrība un rakstītprieks tev tajos matos gadienā nepalika? :D Saņemies taču! Zinu, ka uznāk arī man kaut kāds stulbs dullums neko nerakstīt, bet... viss galu galā ir ok pēc laika :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.