Atkārtošana? Jānis Rubļevskis (koko) / 23.10.2007. 05:23 / #Spams / 1 komentāri

Dzirdēju pārmetumus, ka rakstu par spēlēm laikā, kad būtu jāmācās. Neteikšu, ka mani tas ļoti iespaidoja, tomēr vakar izdomāju, ka ir jēga kaut ko pamācīties.

Izlasot materiālu par RUP prasībām apstiprinājās manas aizdomas par to, ka

Atkārtošana ir zināšanu māte, bet iekalšana ir zināšanu tēvs.
Patiesībā ar to nieka rindiņu
The goal of the Requirements discipline is to describe what the system should do and allows the developers and the customer to agree on that description. To achieve this, analysts elicit, organize, and document required functionality.
tā kā tomēr būs par maz, bet visādā ziņā teoriju par Use-Case, intervijām, informācijas uzsūkšanu un apstrādāšanu, kā arī RUP kā tādu, mums daiļā profesora Oksana kaļ kopš kaut kāda bakalauru 3.kursa. Neatpaliek, portams, arī profesore Mārīte un profesors Jānis (uzvārdos netiek saukti, jo nu jau šie visi cilvēki paliek kā ģimene). Ar laiku sāk likties, ka visu jau zini, bet tad pēkšņi paveras kaut kas neticams - Tu nezini, jo ir kaut kas dziļāk. Vienmēr ir jārok un jārok dziļāk.

Šodien redzēs vai pa šiem gadiem kaut ko Zināšanu Tēvs manās smadzenēs arī ir ielicis. Varbūt esmu racis pietiekami dziļi, tagad vienkārši bedre ir jāpaplašina? ;D


Komentāri:

sanis @ 23.10.2007. 09:47

arī izrokot cauri zemes kodolam var turpināt rakt dziļāk... (nu vai vismaz mēģināt) :D


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.