Atgriežos piesātinātajā dzīvē Jānis Rubļevskis (koko) / 15.01.2007. 17:55 / #Dzīve / 6 komentāri

Iet laiks un vērtības lēnītēm nostabilizējas. Agrākās lietas, kas tika atliktas malā kā nesvarīgas, izrādās tomēr svarīgākas un patīkamākas nekā biju domājis.

Atkal esmu pilnvērtīgs pilna laika RTU DITF LDI LDK DMD0 L1 grupas akadēmiskās maģistratūras students (izklausās monstrīgi, ne?). Nenormāli labi atkal apzināties sevi kā personu, kas apgūst kaut ko jaunu tieši universitātē, jo ļoti daudz var iemācīties pats, toties docējošais personāls spēj sniegt ieskatu tādās lietās, kas ir interesantas, bet pašam nekad neienāk prātā par kaut ko tādu sākt domāt.

Vēl viena laba lieta ir tā, ka tagad atsāku strādāt. Nauda jau iet uz beigām, tāpēc nekas cits neatlika – dzīvot tak gribās, alu dzert arī... Tā nu man tagad būs interesants darbs, kas papildināts ar ļoti foršu kolektīvu, ļoti foršu vadību, patīkamiem darba apmaksas un laiku principiem. Tātad – savietojams ar mācībām un izklaidēm, nav pilna slodze un izdzīvošanai pietiks (man tā šķiet).

Un visam pa virsu – man tagad ir arī stikla šaha galdiņš. Figūriņas ir 25 gramu stikla glāzīšu formā. Uzdāvināja FLASH, ar kuru nebijām normāli tikušies kopš pagājušā gada (dāvana manā dzimenē). Tā nu mēs šodien to padarīšanu iemēģinājām (tiesa ar tumšo un gaišo alu, jo abiem šodien bija vēl paredzēts ierasties darbā [ierados arī]). Reāli labā spēle – gan padomāt var, gan arī papriecāties par šādu domāšanu.

P.S. Kurš teica, ka dzīve nav skaista?

P.P.S. Raksts par notikumiem Zviedrijā būs vēlāk – jāsalādē bildes datorā!


Komentāri:

cu @ 16.01.2007. 12:36

jā, ar šādu šaha komplektu spēlējot, spēle kļūst jo tālāk jo interesantāka. Figūru maiņas notiek nevis tāpēc, ka izdevīgi, bet tāpēc, ka "nupat atkal derētu" :)

Bangel @ 16.01.2007. 11:17

Shkjiet ka atpuuta no pilseetas uz Tavu dziivotprieku ir atstaajusi labu iespaidu :D

Gastonz @ 16.01.2007. 07:05

Malacīts! :)

@ 15.01.2007. 21:02

galvenais, ka ļoti forš kolektīvs! :))

KAC @ 15.01.2007. 20:07

Atkarībā no kura gala skatās

wannabe @ 15.01.2007. 19:09

Dzīve nav skaista!


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.