Apgrieztais Cosmopolitan Jānis Rubļevskis (koko) / 30.12.2004. 22:11 / #Spams / 5 komentāri

Iemeta man Mis_Alise linku uz vienu rakstiņu... Cik noprotu, tad ņēma viņa to visu no www.gign.lv, taču tur bija .doc variants un viņa man laipni pārveidoja uz .html... Nu lasamies...

Nesen žurnālā Cosmopolitan tika publicēts raksts „Biedējošie atklājumi tur – lejā”. Šis raksts kārtējo reizi lika saprast, cik daudz viņas – sievietes zina par vīriešiem un, savukārt, cik maz mēs – vīrieši zinām par viņām. Tādēļ nolēmu palīdzēt saviem „sugasbrāļiem” un pārpublicēt kādu rakstu no interneta par sievietēm.

Pārsteigums ar mūsdienu pikantuma piegaršu

Sievietes dabu Tev līdz galam noteikti neizdosies izprast, bet tu vienmēr vari būt gatavs tam pārsteigumam, kas tevi sagaida novelkot viņas biksītes. Uzzini, kā rīkoties, lai nenokļūtu neveiklās situācijās.

Kurš gan no mums nav izbaudījis situāciju: „Tu satiecies ar meiteni, kuru tu jau kādu laiku centies dabūt gultā. Tev liekas, ka tajā brīdī, kad iegūsi viņu tava dzīve būs piepildīta. Jūs jau esat pie gultas, tu drudžaini velc viņai nost biksītes, bet, tava iekāre strauji noplok ieraugot to, kas atrodas aiz viņas biksītēm. Šoks, dusmas un nespēja izprast Dieva gribu tevi pārņem vienlaicīgi.”

Tomēr – penis sievietei mūsdienās vairs nav nekāda lielā parādība. Statistika liecina, ka peņi ir 25% Mazbrenguļu sieviešu un, tas, ka tu uz tādu neesi trāpījies liecina tikai par to, ka tu vēl neesi gulējis ar četrām Mazbrenguļu sievietēm (izmantots Mazbrenguļu piemērs, jo Mazbrenguļi ir pirmais Latvijas miests, kas ir sācis vākt peņoto sieviešu statistiku).

Vēsturisks ieskats

Tie, kuri domā, ka šāda parādība ir tipiska mūslaiku pazīme, rūgti maldās. Par šīs īpatnības vēsturisko un globālo izcelsmi liecina katrā tautas mitoloģijā sastopamie stāsti, aforismi par sievietēm, apveltītām ar vīriešu dzimumorgāniem. Krievu izteiciens „baba jaicami”, latviešu – „bāba ar pautiem”. Galu galā simboliskais akts, kurā sarkangalvītes vecmāmiņa pārtop par vilku, kas grib viņu „apēst” (vai tiešām, lai apēstu ir jāguļ gultā?). Tā ir tikai daļa no piemēriem, bet minami būtu daudzi. Šādus piemērus katrs atcerēsies gan no klasiskās literatūras, gan no tautas pasakām.

Piemēram, Ansīša un Grietiņas akts, kurā it kā tiek raganai rādīts sprungulītis. Patiesībā šajā pasakā Grietiņa perversā veidā vecai sievietei demonstrē savu ģenetāliju un liek to aptaustīt. Vai - …

Visi zina, ka ēzelīts Ī-ā ir sieviete (galotne „a” latviešu valodā ir sieviešu dzimtei, tātad, ja šis personāžš ir vīrietis vajadzēja tulkotājam šo tēlu nosaukt par Ī-s). Tad kādēļ viņam tiek piesprausta aste. Tas ir tēlains salīdzinājums, kurā apkārtējā sabiedrība viņu rituāla kārtā ieceļ par atzītu sievieti ar vīrieša dzimumorgāniem. Pirms šī rituāla, viņa aste ir pazudusi (simboliskā kastrācija), bet, pēc „astes” atgūšanas, visi pēkšņi pievēršas balona ielikšanai podiņā un ņemšanai ārā. Zemteksts ir vairāk kā redzams: pēc tam, kad Ī-ā tiek oficiāli atzīts visi vienojas neķītrā kopošanās aktā, kurā katrs ir reizē sieviete un vīrietis.

No kā gan ir cēlies vārds Pidars? No vārda Pinders, kas savukārt no vārda Sindarella, kas ir angliskais apzīmējums tam, ko latvieši sauc par Pelnrušķīti. Tātad – arī viņai bija loceklis, bet, tajā laikā sabiedrībai tas šķita nepieņemami un tādēļ tapa šī nicinošā palama.

Bet – mūsdienās mēs varam mainīt šo attieksmi un pierast pie „daudzfunkcionālām sievietēm”. Mēs taču dzīvojam cilvēktiesību un izpratnes laikā.

Atver acis, dārgais lasītāj – visapkārt ir daudz vairāk peņu nekā tu spēj iedomāties – kādēļ tavējam vajadzētu būt vienīgajam tavā gultā?

Cik locekļi var saiet vienā gultā?

Ikviens no mums kādreiz ir gulējis vienā gultā ar kādu draugu, vīrieti (es nerunāju par pārgulēšanu). Tātad vienā gultā pilnīgi noteikti ieiet vismaz divi locekļi. Tev vienkārši ir jāmācās sadzīvot ar sievietes locekli gultā un kopā gulēšana Jums abiem pārvērtīsies par vēl patīkamāku piedzīvojumu.

Tev pilnīgi noteikti nebūtu jāizvairās no peņotām sievietēm. Jums abiem ir peņi un tas Jūs padara līdzīgus, pie tam, iedomājies par tām perversijām ko Jūs varētu kopā izmēģināt (šo jautājumu es neiztirzāšu, jo ceru, ka katram no Jums ir pašam sava seksuālā/ perversā fantāzija).

Ja tev, neskatoties uz daudzajiem faktiem, kas runā par labu sievietēm ar ģenetālijām, tomēr liekas nepieņemami mīlēties ar sievieti, kurai ir ģenetālija, tad ir ieteicams izmantot kādus palīglīdzekļus, kas tev varētu pārvarēt šādu uztraukumu.

Primāri – šāds palīglīdzeklis varētu būt psihologs. Ja, tomēr, ir antipātijas pret psihologiem – eksistē ļoti plašs klāsts pasaulē atzītu darbību kā savādāk tikt šai nepatikai pāri.

1) Kā pirmo gribētu minēt elegantu mazu cepurīti kas aizsegtu ja ne visu, tad vismaz daļiņu no viņas gailīša. Šādas cepurītes beidzot ir nopērkamas arī Latvijā un tās var iegādāties katrā otrajā veikalā, pietam, cepurīšu dizains ir no vienkārša keponiņa, līdz elegantai sporta fana cepurītei ar piestiprinātām divām alus bundžiņām (šāda cepurīte gan ir domāta neķītrā seksa piekritējiem).

2) Sievietes peņa apzīmēšana ir sevišķi populāra Dienvidkorejas Republikā. Uz sievietes dzimumlocekļa tiek uzzīmētās glītas sievietes, jautru klaunu fizionomijas vai pat nikna buldoga purns – atkarīgs no vīrieša un sievietes vēlmēm. Šāda apzīmēšana liek vīrietim atcerēties bērnību, kad viņš pats ir iepazinis savu ķermeni un guvis pirmos seksuālos iespaidus. Šādas atmiņas palīdz palielināt iekāri un vēlmi pieskārties sievietes vīrišķajiem orgāniem.

3) Ļoti noderīgs ir process, ko tautā sauc par „mērīšanos ar gailīšiem”. Ja vīrieša gailītis izrādās lielāks, tad viņš ar šo procesu ir pierādījis savu vīrišķību. Vīrišķības pierādīšana ir ļoti svarīga vīrieša dzīves sastāvdaļa un, vienreiz pierādīta vīrišķība ir jāpierāda atkal un atkal. Tā kā divreiz ar vienu sievieti mēroties ar gailīšiem nevar pierādīt savu vīrišķību, tad otrs pierādīšanas posms ir dzimumakts, kurā vīrietis izjūt savu vīrietības piepildījumu.

Ja vīrieša „krāniņš” izrādās mazāks, tad viņš, lai piepildītu vēlmi būt par vīrieti, vēlas pierādīt savu seksuālo pārākumu par sievieti, kas vainagojas vardarbīgā seksuālā aktā. Te ir jāpiemin, ka šāda pieeja ir ļoti populāra to pāru vidū, kas atzīst seksā mazliet vardarbības. Lai atviegloto šo procesu vairumā seksa veikalu ir parādījies produkts ar nosaukumu – „Peņa pamazinātājs”, kas būtībā strādā kā apgriezts vakuumpumpis. Vienvārdsakot, tas mazliet sapresē tavu dzimumorgānu.

Viņa ir aktīva...

Vienalga, šis raksts tevi pārliecināja, vai nē, ja tavai mīļotajai ir vīriešu ģenetālija, tev būtu ieteicams pirms mīlēšanās ar viņu izrunāties par Jūsu abu vēlmēm. Pirms mīlēšanās būtu jāvienojas, cik lielā mērā katrs ORGĀNS piedalās Jūsu seksuālajās spēlēs. Vai viņa drīkst onanēt (ja viņa to vēlas, var ieteikt izlasīt gign’a pamācību par onānisma negatīvajām sekām), vai viņa drīkst izmantot savu orgānu, lai apmierinātu tevi anāli? Šādi un daudzi citi jautājumi varētu būt tie, kas tevi uztrauc vai pārsteidz mīlējoties ar peņotu sievieti. Ir pierādīts, ka sievietes, kurām ir penis, mīl ar to spēlēties, glāstīt un pliķēt sev stilbus vai pat urķēt vīrieša anālo atveri.

Ja tev šādas izklaides neliekas vilinošas, ieteicams par to informēt savu mīļo, peņoto draudzeni.

Tikai runājot Jūsu abu peņi gūs pilnīgu seksuālu apmierinājumu.

Izsakās viņi:

Man patīk, ka sievietēm manā darba vietā bieži izspiežas penis. Man patīk ar sievietēm sarunāties pie pisuāriem. Tas man liek justies drošākam un iekārojamākam.

Oskars (celtnieks, 24)

Man sagādā milzīgu baudu pirms kniebšanās paraustīt manu sievu aiz locekļa, papliķēt pa dibenu un teikt: „Nu mīļā, kuru mēs tūlīt noslauksim… Kuru…”.

Juris (jurists, 19)

Es saprotu, ka arī sieviete ir pelnījusi peni, bet bieži mani traucē viņas peņa lunkanums un vēlme pabūt spraudziņās, kurās es labāk to nesajustu.

Mārtiņš (dārznieks, 27)

Manu draugu pulkā ir teiciens: „Divtik jautrības ir tikai ar divtik peņiem!” Es tā arī domāju, jo godīgi sakot, kad mēs viens otram presturbējam – es jūtos lieliski.

Uldis (IT speciālists, 25)

Es savā darbā bieži saskaros ar šādām sievietēm un teikšu godīgi – ir patīkami turēt rokās skaistas sievietes ne mazāk skaisto locekli. Tu to pakrati, paspied un jūties lieliski.

Kārlis (ginekologs, 33)

Iespējamie traucēkļi tavai baudai:

1. Neļauj viņai būt aizmugurē. Ja tu neesi ieplānojis izklaidēties liekot uz spēles arī savu dupsi – sniegt viņai šādu iespēju nav tavs pienākums.

2. Mīlējoties ar viņu, viņas ģenetālija sitās pret tavu nabu. Lai izvairītos no šādas situācijas ir ieteicams abiem seksa partneriem vienojoties piesiet lieko PENI pie vēdera.

3. Tavai partnerei ir vienlaicīga ejakulācija ar tevi. Daudzi vīrieši (3%) to atzīst par seksīgu, bet, ja tev šāda rozīnīte nepatīk, tad ieteicams iepriekš paziņot, ka tu atsakies ar viņu mīlēties, kamēr viņa nespēs koordinēt savu ejakulāciju vai, ja esi pielaidīgāks, sarunājiet, ka viņa lietos prezervatīvu, lai visa viņas dzīvības sula noturētos vienuviet.

Tā lūk!


Komentāri:

vārds? @ 12.09.2006. 13:12

kakas juus visi! idioti, izdzimtenji ar visu autoru! Pedarasi!!! it iipashi mors un Tatjana! apgrieziet man sprandu, nepraatiigie! idioti, pedarasi, izdzizdimtenji, kakulaachi! jaa, jaa, lasiet vien taalaak! tas jums paliidzees uzzinaat lielaakos truukumus sevii! es visu zinu! Tatjana ir prostituuta un izvirtule, mors ir cilveeks ar mozahistiskaam noslieceem! Dziivo abi debesskraapjos, un domaa, ka ir krutie!!! Un tie visi, kas ir anoniimi, es tos pazinu!!! ieprieksheeja rakstiitaaja ielaizhas ar katru viirieti, vinja ir neatvairaama, un tas beidzas ar anaalo seksu! izvirtule, arii ar shaa blefa gabala savaarstiijuma autoru satikaas, peec tam sekoja anaalais sekss liftaa, un es vinjiem uzduuros! Un tas idiots, blefa autors... kaunos teikt, bet pateikshu! vinjsh mani izvaroja! un Marta (anoniimaa autore pirms manis) to visu nofilmeeja un kikinaaja kaa apseesta! IENIISTU MARTU UN SHII BLEFA GABALA AUTORU!!!

@ 12.09.2006. 13:00

??? rakstiits paaraak gari. kur tad Google soliitie aforismi?!

Tatjana @ 26.02.2005. 06:17

murgs

Gastonz @ 31.12.2004. 08:43

Ir, ir pilna Latvija ar taadaam pautotaam veceneem, tik nav sanaacis vinjas satikt un, cerams, ka arii nesatikshu :)

mors @ 31.12.2004. 00:23

tāds bullshits... gribētu paskatīties uz šī savārstījuma autoru.


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.