Alus pret šokolādi vai vīrietis pret sievieti Jānis Rubļevskis (koko) / 26.01.2010. 20:31 / #Spams / 8 komentāri

Ai, nu padomājiet, mīļie stiprā dzimuma pārstāvji, cik bieži jūs dzirdat no daiļajām būtnēm: "kā tas alus var garšot? Tas ir rūgts un tas smird!" [es mēģināju literāri pareizi, parasti viņas saka viņš tas vietā]. Pēc pāris aliem, ja vien nav īpašas attiecības, var pat nedomāt savas, pēc alus maigi smaržojošās lūpas, virzīt tuvāk sievietes maigajām lūpām, kas atrodas neadekvāti tuvu viņu degunam! Bet es viņas novēroju un novēroju labi.

Ir grūti atrast sievieti, kas tā patiesi spēj izbaudīt alu, atraugāties un pateikt: "Jā, šis miestiņš tiešām ir kaut kas superīgs!" Lielākajai daļai sieviešu alus dzeršana aprobežojas ar "D-light" čurūdeni, kam pievienota citrona garša. Tomēr jāatzīst, ka ir tādas sievietes, kuras spēj novērtēt aliņu. Kā vienu no tik nenormāli krutiem eksemplāriem varu pieminēt savu nedraudzeni. Ir bauda kopā ar viņu mieloties ap alus kausiem un spriest: "šis nav tik labs kā iepriekšējais, vai ne? Paņemam vēl pāris kausus?"... (sākās offtopiks)...

Atpakaļ pie tēmas! Sievietes nav ne cik labākas par vīriešiem, tikai ar to atšķirību, ka viņām alus vietā ir šokolāde. Citēšu kādu ļoti smuku eksemplāru no tā vidus: "man visa tāfelīte aiziet [runā par šokolādi] [..] pat 5 min nepagāja... kā tādu maizi!" viņa teica un nolaizīja savas sārtās, pilnīgās lūpas.

Un vai tad tā nav? Kad es saku: "Tērvetnieks ir labs... Bauskas arī... Užavas patīk tikai tumšais, bet nu Kozels...!" utt, tad tajā pašā brīdī viņas saka: "Ar lazdu riekstiem! Pilnajiem... Nu tāda sešdesmitprocentīgā.. citas ir par rūgtas... Bet baltā - tīrais prieks un laime!" [baltā ir totāls cukurs, ka es jums saku - autora piezīme]

Ar visu šo verbāli un semantiski nepareizo skribelējumu gribēju pateikt tikai to, ka sievietēm nav tiesību braukt virsū vīriešiem! Respektīvi, man garšo alus, bet negaršo šokolāde! Jums garšo šokolāde, bet negaršo alus... Toties mums ir kaut kas kopīgs - mums garšo vienam otrs (nu vismaz reizēs, kad abi ar savām vājībām neesam pārspīlējuši)!

Kā teica runcis Leopolds: "Ребята, давайте жить дружно!".


Komentāri:

koko @ 29.01.2010. 06:16

Tas tev par to, ka reti komentē :P :D

usver @ 28.01.2010. 18:39

koko: šī svaiga OS bij. Piefiksēju kukaini blogā - pirmoreiz bez kukija submitojot komentāru un aizmirstot "Z" burtu, niks/mails/www pazūd. Formā tie jāraksta no jauna. Ne kukijā tos ieraksta, ne arī no $_POST paņem. Ic a fīčer!

koko @ 27.01.2010. 20:15

Usver, tev cookies nav? Tos laukus jau saglabā by default no cookies!

usver @ 27.01.2010. 18:16

mļa, uzliec, lai pie Z pieprasījuma ņem vērā postēto niku/emailu/vietni! d00h :>

un jā, pozitīvi, ka tu atkal ik pa laikam raksti;)

@ 27.01.2010. 18:14

Iesaku meitenei noskatīties "Общее дело. Давайте Выпьем! (ОРТ 2009).avi" to daļu par fitoestrogēna mijiedarbību ar sieviešu pašu izstrādātajiem hormoniem. pašam arī nekaitēs - incanta filma. :)

un baltā šokolāde tiešām ir ēdama tikai piespiedu kārtā un ar lielu daudzumu ūdens. :F pārējām nav ne vainas. :)

#17E1E3 @ 27.01.2010. 06:20

paldies, ka sāki rakstīt šādi, kļūst interesanti lasīt.

koko @ 26.01.2010. 19:58

Jā... viņa tajā "nedraudzenes" kategorijā :D Un zinu vēl pāris džekus, kam tāda problēma, toties citās lietās ir vienotība :P

sid.id @ 26.01.2010. 19:31

Nez, manai nu jau sievai ļoti garšo alus, nu tas normālais. Tāpēc viņa mana sieva :D Sākumā ļoti priecājos, ka var forši vakarā pa kādam aliņam iešaut ar savu mīļoto, bet tagad aptvēru faktu, ka uz atlikušo 1 Piebaldziņu ledusskapī ir lieka konkurence :D


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.