Aktīvā atpūta nedēļas nogalēs Jānis Rubļevskis (koko) / 30.01.2005. 14:05 / #Dzīve / 7 komentāri

Nu jau kādu laiku es aktīvi nedēļas nogalēs un pirmdienās, kā arī reizēm ceturtdienās nodarbojos ar sportu... Konkrēti mēs spēlējam LTSA Futsall Sacīkstēs... Nekas jau īpašs nav, bet mēs ar katru reizi progresējam. Te var apskatīties sīkā kā nu mums tur iet... Ticiet man - nu jau stipri labāk kā sākumā :)

Bet ne par to gribēju stāstīt - šoreiz bija interesantāk kā citas reizes...

Parasti viss notiek normāli un bez incidentiem... Nu reizi tikai bija sanācis (pēc tiem vētras postījumiem), kad spēlējām Ropažos un nebija elektrības.. Kad palika tumšāks, tad 2 komandu spēlētāji savā starpā sakāvās, bet nu tas tā...

Par šoreizi... Bija 2 situācijas, kuras nu ļoti gribētu iemūžināt kustošajās bildēs jeb videoformātā... Pirmais bija itin interesants, bet nopiets - notika spraiga cīņa starp divām komandām - nosaukumus noklusēšu, bet nu ideja sekojoša - sākās rupjības... Un vienā momentā redzu - sarkano spēlētājs iesit ar dūri melno spēlētājam pa nierēm [sāpīgi laikam]... Un aizgāja - melnais sit pretī, tad sarkanais, tad melnais ar kāju, tad sarkanais ar kāju, tad melnais paķer sarkano aiz kājas un ceļ šamo augšā, tajā pašā laikā sarkanais sit melnajam pa galvu... Pieskrien komandu biedri un tiesnesis un mēģina šķirt... Un izšķīra arī - pat asiņu nebija, tomēr abi tika noraidīti no laukuma un pirmo reizi redzēju, ka spēlēja futbolu 3:3 uz laukuma, pie tam laukums nestandarta - pagarināts - gan jau izbesījās :)

Otrais gadijums bija vienkārši prikols... Bija tāda dzeltena komandiņa - iepriekšējā sabraukumā mēs pat viņus vinnējām... Nu līmenis apmēram spēlēšanas kā mums tikai pat nedaudz sliktāk viņiem laikam sanāk... Nu un vārtsargs, kas stāvēja toreiz pret mums viņu vārtos, šoreiz spēlēja laukumā ar ģispi rokā. Laikam salauzi... Tad nu vārtos šoreiz tāda sajūta, ka cilvēks no ielas... Prikols tāds, ka bumba nāk tam tieši pretī un pretinieks arī... Tad nu izskrien vārtsargs no vārtiem un sit pa to bumbu, cik jaudas - bumbu kaut kur pa vidu pārtvēra kaut kurš no spēlētājiem, bet krosene (pie tam vēl basketbola) pārlidoja pāri centram :) Prieks, kur tu rodies? :)


Komentāri:

koko @ 01.02.2005. 11:12

Nu jau ir labāk :)

cheeter @ 01.02.2005. 07:08

Njaa, arii humora izjuuta tev aciim redzmi sapiisusies :))

koko @ 31.01.2005. 13:45

Da man po vai tu te nāc vai nē... Es jau visu laiku saku, ka rakstu sev un tiem, kas grib manus rakstus lasīt... Ja tev kaut kas nepatīkt, tad nenāc! (grrr... man šodien sapists garīgais)

cheeter @ 31.01.2005. 11:51

Laža... vajadzeeja buut fotkaam, nevis rezultaatiem, siiki aplauzos... :P...ja taa turpinaasies, paarstaashu shurp naakt :))

koko @ 30.01.2005. 15:45

SSK "Bebra" ir mana komanda... Un neiemūžināju, jo nebiju paņēmis fotoaparātu :/

Raikons @ 30.01.2005. 12:37

un sports skaitās veselīgs :D kādā komandā tu spēlē?

Gastonz @ 30.01.2005. 12:22

Tev, koko, vajadzēja iet palīgā vai nu sarkanajiem vai melnajiem... :D
A tu tad tomēr neiemūžināji? :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.