2012. gandrīz jau gals ir galā! Jānis Rubļevskis (koko) / 28.12.2012. 16:38 / #Dzīve / 3 komentāri

Izdomāju, ka varētu uzrakstīt tādu nesakārtotu mini topiņu ar pāris lietām, kas šogad notikušas.

Svarīgākais gada notikums: (jāsaka, ka pagaidām arī dzīves svarīgākais notikums) man piedzima dēls Edžus.

Svarīgākais darba gaitās: vairs aktīvi nepalīdzu Sporta Centra komandai ar weba attīstību un jūsu visu nodrošināšanu ar nebeidzamām reklāmām, toties tagad ļoti aktīva un ļoti interesanta sadarbība ir uzsākta Online dialoga aģentūrā Click.

Krutākais šī gada gadžets: iepirkts Kindle Touch un uz tā paspēts jau izlasīt padaudz grāmatu, kur dažu aprakstus var palasīt arī blogā. Otrs gadžets ir sievai: Nexus 7, kas arī pārspēja visas cerības.

Svarīgākais privātajā dzīvē: nu jau kādu laiciņu nedzīvoju Rīgā, bet gan Carnikavā, kas man sniedz iespēju daudz lasīt vilcienā, kamēr tas čučina uz darbu un atpakaļ.

Krutākā izlasītā grāmata: nu būtībā tā ir vairāk vai mazāk Orsona Skota Kārda grāmatu sērija par Enderu un viņa līdzgaitniekiem.

Foršākā latviešu dziesma, kas šogad dzirdēta: viņi visi dzied un sacer sūdu un nav tādas mega krutas dziesmas, kuru varētu atzīmēt kā labu esam. Prieks par Andrejevas pēdējo albūmu, Astro'n'out pēdējo veikumu un par Okartes skatuves dalībniekiem, kuru gaitām šoreiz sanāca sekot un pat apmeklēt vienu no koncertiem.

Foršākā gada filma: arī šajā frontē ir vieni vienīgi sūdi, bet, ja jāizvēlas, tad es diezgan labi pasmējos par "Avengers", kuriem arī specefekti bija labi, bet filma vienalga ir diezgan liels sūds :D

Padarītais sportā: pa vasaru pāris reizes paspēlēju futeni, pāris reizes paskrēju, ziemā nedaudz paslēpoju un nedaudz pabraucu ar dēli no kalna. Nekas īpašs - riepa turpina augt un drīzi varēs tur nolikt normālu alus kausu.

Gada labākais alus: mainās atkarībā no gadalaika: vasarā topā bija lētucis Lāčplēsis un dārgucis Bauskas gaišais. Ziema ir atnākusi - topā ir tumšie: Valmiermuižas tumšais, Bauskas tumšais un tad arī visi pārējie tumšie.

Gada stiprais dzēriens: joprojām pieturos pie kapteiņa Morgana (normālā) ruma, bet neatsakos arī no citiem dzērieniem.

Gada ēdiens: joprojām ēdu visu, kas kust un kas nekust. Nekas īpašs nav mainījies.

Gada aplauziens: tā pa īstam neesmu aplauzies, ja neskaita to, ka nevinnēju super bingo vienīgo reizi, kad mūžā to nopirku.

Gada besis: joprojām nenormāli derdz hipsteri. Nu nesaprotu, cik lielam mazohistam jābūt, lai šo stilu piekoptu. Pieļauju, ka visi viņi bērnībā valkāja melnas drēbes un stūrītī raudāja. Ok, ir skaidrs, ka daži negrib ēst gaļu, bet kāpēc savus pautus jāsautē šaurās biksēs un vasarā jāliek ap kaklu šalle, nesot rokā raiņa kopotos rakstus? Nemaz nerunājot par tiem, kas valkā kreklus ar pumpiņām, sūdkrāsas jaciņas, tauriņus, kediņas un tam visam pa virsu vēl vecvecvectētiņa kožu sagrauzto kara mētelīti.

Nākamā gada apņemšanās: tā kā nākamgad septembrī manai blogošanas karjerai aprit 10 gadu jubileja, gribētos beidzot pārnest savu blogu uz jaunāku dzini, pamainīt bloga "dizainu" un atsākt rakstīt "interesantāk" (haha, tas ir tā pat kā ar apņemšanos beigt dzert - tad jau būtu jāmirst).

Novēlu visiem, lai piepildas tas, uz ko pat nav cerēts!


Komentāri:

net @ 23.01.2018. 06:42

Your book there cialisjqp.com/ , is for a generic cover, left, to return, they rely on more expensive.

koko @ 31.01.2013. 06:04

Nu Rīga vispār sūkā :) Carnikavā ir forši.

jūzvērs @ 30.01.2013. 20:40

Kādēļ tā pēkšņi uz Carnikavu? Apnika Rīgas bruģi? Un vai uz pavisam tā plānots - māja, bērni tur dārziņā un skolā ies vai arī tik īslaicīgi - pārmaiņas pēc?


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.